50

Американ

преди 3 години

До последно 60:Взъщност няма 264 вота. Това е прогноза в която са включени много оспорвани щати, които дават 32 вота. Иначе се надяваме Тръмп да спечели.

49

Американ

преди 3 години

До Анонимен 61:Всъщност цял ден биденовците пискат как очаквали граманда победа, а то сега висяли на кантар и нищо не се знаело. Дай Боже Тръмп да спечели!

48

Анонимен

преди 3 години

Смешните фенчета на тръмпи ,как реват на умряло. Хахахаххахаха кеф... никъде в света партия с соц/консерватори мислине неможе да се задържи.

47

Анонимен

преди 3 години

Изказване на ТРЪМП:Докато водим в Мичиган да се спре да се броят бюлетини....САМО БОЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ТОВА ДА ГО КАЖЕ

46

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е в паника. Избухва, крещи, заплашва. Нормално е за човек в неговото положение. Разследван за данъчни измами в особено големи размери. Длъжник на над един милиард евро. Фалирал бизнес. Лобистка политика. А с Путин как ще се оправя, не знам. Ще му оскубе перуката, че се провали, а толкова инвестира в него......

45

Анонимен

преди 3 години

Кой гласува за демократите, най отворените пичове, Сан Франциско Лос Анжелис, Ню Йорк, Маями, Сиатъл, Чикаго, Лас Вегас, главно крайбрежията, кой гласува за Перукан и републиканците, селяните от централната част и прериите

44

БАЙДЪН-МНОГО ЛОШ!

преди 3 години

Ей, много лош тоя Байдън бе, изобщо не е приятел на Кремъл, а и заяви, че в Кремъл управлява банда убийци.

43

Анонимен

преди 3 години

Байдън = корупция, педофилия, деменция, лъжи, повече корупция.Фалшифицираха изборите рецидивистите либерали.

42

KAG2020

преди 3 години

Байдън нищо не печели, няма как да спечели без измама. НЯМА! В Уисконсън в момента се оказва че има повече гласували от онези които са се регистрирали да гласуват. През изминалата нощ когато байдън уж магически изпревари 8те процента с които Тръмп водеше, били намерили 130000 "непреброени" бюлетини, всички, да ВСИЧКИ ДО ЕДНА, за байдън. Корупцията на демонкратическата партия се шири в невиждани размери. Това трябва да се прати на съд и да се осъдят виновните за измамата.

41

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на шапката.

40

Анонимен

преди 3 години

Ееееми, ще си го преместя тогава...В левия...

39

Към момента

преди 3 години

Бидоня има 264 електорални гласове, тръмпънгелът 214.И кво променя тва?

38

Германец

преди 3 години

Владимир Владимирович остана без оранжевия си пудел :)

37

Моше

преди 3 години

Предният път Флорида направи президент сегашният.Сега тук той пак води след 4 години на демократите и опонента си но е само с 3% .

36

Анонимен

преди 3 години

И Лос Анджелис хич не е "раят" който ви го пробутват.

35

Анонимен

преди 3 години

И няма да забравя, че още ТОГАВА си личеше, че идва нео откачено. Отначало се чудих, защо нападат автобусчетата на компаниите. Казваха ми, че "завиждали", че сме имали безплатен транспорт. А после - благодарение на този транспорт, паркирането станало безбожно скъпо. Благодарение на стотина хиляди иннженера с високи заплати, наемите станали с 8 пъти по-високи, цените навсичко поне тройни, а раота не останала за нормалните хора, защото всичко се дало под наем настартъпи ...

34

Анонимен

преди 3 години

До 43Нищо не товаря. Ама има някаква култура на това, че докато никой не носи скъпи бижута и дрехи, а е нормално да караш Приус на работа, то винаги трбява да имаш най-скупото кафе. Старбъкса е 5 долара и явно нахората им е много ниско. "Гурме лате , е" видиш ли. От био крава мляко, хранена само с продукти, торени само с био торове. Кафето и то е био. Био ферма имали в ямайка. А затова, дали съм нормален - ами след 2 години там никой не е нормален.

33

Анонимен

преди 3 години

едно лате е 22 долара.....товариш нормален ли си?

32

McDonald

преди 3 години

Чистя бюрото.

31

Сичкуту пидирас

преди 3 години

"най отворените пичове, Сан Франциско"Да там верно са най-отворени, некои дори са съдрани, други продънени, трети изкорубени....