23

за по-зелените само

преди 3 години

за по-зелените само

22

Nokia 1100 :)

преди 3 години

Дай ми лаптоп щото нямам и няма откъде да карам онлайн обучението

21

северозапад

преди 3 години

Лятото гледах някакво мероприятие на деца в парка 6-7 годишни с дърпане на въже повечето бяха *** дечица ,накрая когато въжето остана в едно от тях ,така хубаво започна да го събира и прибира ,че организаторите трудно му обясниха ,че ще трябва пак .Така ще стане и с лаптопите,първо ще запишат кючеците ,а после може и да се покажат на учителите заедно с родата.

20

Тошо

преди 3 години

Всичко изглежда прекрасно, но.......нито дума затова че на лаптопа сеработи от много близо, при което има значително излъчване от процесора при работат с него. А това за децата добре ли е , питам лекарите и специалистите които имат детайлна информация......!? Или ...дай да усвоим едни пари, пък после.....! Или пък дай да ги научим на това онова, пък да им рискуваме здравето, е кой риск е по-голям ....ами нека да се изкажат компетентните лица, да не чакат докато стане късно....!

19

Анонимен

преди 3 години

Не ми се струва редно да се дават за носене вкъщи! Ще станат дроб сърма и ще има яко злоупотреби с тях и използване за всичко друго, но не и за учене. Може да се дава субсидия за закупуване на всяко дете, но не и да се предоставя от училището.

18

Мислеща

преди 3 години

Стойността на всеки не върнат лаптоп да се удържа от детските надбавки! Всеки да си плаща масрафа!

17

Избирател

преди 3 години

И що чак догодина? Какво правиха до сега? Сигурно, ако баха ги набавили преди учебната година до изборите щеше да е забравено. Друго си е преди избори да се раздават лаптопи. А това, че учебната година ще е преполовена, няма значение.... на изборите ще видим обаче кой какво помни....

16

IT

преди 3 години

До rootТи гоЕм спец ще дойдеш, щом ти трЕбе Intel Core i5 за Facebook!

15

Анонимен

преди 3 години

"а да е добре разпознат в образователния сектор" - айде моля ви се без шуробаджанащина този път. Кой до момента е доставял 14 000 лаптопа в образованието?

14

до root

преди 3 години

Много порно с джуджета и животни гледаш, щом ти трябва SSD и Corei5 за фейсбук.Когато е инсталиран правилно, не прегрява и няма лоши сектори, компютър за 150 лева с core2duo подкарва стрийминг на fullHD 1080p.Някой алчен бакалин преквалифициран в АЙТИ си ти май ROOT-чо

13

gogo

преди 3 години

Тате каза ,че ще ми купи колело,ама друг път!

12

Е-е-е-е-е-е-е-е-е

преди 3 години

Няма такава далавера!Сега:1. хипермаркетите ще си продадат залежалата техника на училищата на тройна цена, със съответната комисионна да спечелят държавната поръчка2. жителите в махалата ще оставят 18 000 лаптопа в заложните къщи, за да имат пари за пиене и кючеци3. заложните къщи и те яко ще захлебятИ само работещите българи вместо линейки и здравеопазване ще се изръсят за 18 000 х 550 = 10 МИЛИОНА лева за ядене, пиене и кючеци в махалата!

11

Анонимен

преди 3 години

Този другар Ангелов дали е наясно, че в училищата няма служител системен администратор? Има по някой ИТ учител, който в повечето случаи работи на MS Office и толкоз... И откъде ще ги намери тез админи за всяко училище по един, интерестинг...

10

Ама

преди 3 години

Да не стане като в Златарица самотен баща, живеещ с двете си дъщери на възраст над 30 години, които през живота си НИКОГА не са работили, получили общо около 1500 лв. помощи за отопление. Семейството повече от година няма ток в къщата си заради неплатени сметки. Още на следващия ден, щерките се появили облечени със скъпи дрехи, прически, ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ и с не един, а с по ДВА мобилни телефона всяка. А седмица по-късно в кръчмата бащата започнал да се жалва, че ще стоят трета зима без ток!

9

Само напомням

преди 3 години

На 11 септември 2020, министърът на образованието Красимир Велчев, при участие в семинар за директори и експерти на образователни институции обяви, че много от раздадените заради дистанционното обучение по време на извънредното положение електронни устройства са продадени или оставени в заложни къщи.На бели деца ще дават ли лаптопи или пак ще захранят заложните къщи в махалата да има за цигари, пиене и кючеци?

8

тъй де

преди 3 години

Колко от тези лаптопи ще бъдат върнати здрави във училището, понеже познавам хора които и чук със желязна дръжка могат да потрошат от непукизъм?

7

Тоталдигитал

преди 3 години

Хипермаркетите за техника ще се отърват от залежалата стока с голяма печалба.

6

Анонимен

преди 3 години

до 1244Нее, затварянето е декември, ама понеже го правим далеч след последния разумен момент, ще се проточи до май месец.

5

Анонимен

преди 3 години

Брово а за кой януари. То тогава няма да има нужда вече

4

1244

преди 3 години

За януари ли сте планирали затварянето? Или февруари, то тогава, май, свършваше 1срок?