9

Туск 2

преди 3 години

пускаш по 1000 евро всеки месец поне. Отделно за 20 год като го продаваш вече цената ще е станало по 3 откакто си го купил. От едни 250 хил евро първоначално вложени ще извадиш за 20 год сигурно 1 млн. Ако тия пари ги закопаш в бг и купиш няколко имота в най - добрия случай просто ще ги спасиш от инхлацията и до там.

8

Туск

преди 3 години

да си купиш ваканционен имот в бг си е чиста набутвация. Само загуба на време и пари. И да го вземеш ще си го биеш от главата само. Друго няма да направаиш. Ако толкова държи да е ваканционен направо в гърция. Държава 100 пъти по - силна от нас в туризма Посещавана от 40 млн туристи по цял свят. Пескаш през airbnb и нямаш проблеми. Другия вариант е имоти в германия. да скъпи но за сметка и внуцитеви ще има къде да блажат после. Растат като стойност с 10 % на год поне. Купуваш 20 год под наем

7

highlanderrr

преди 3 години

По черноморието имотите са си добра инвестиция. Зависи къде . При свлачища не си струва.Както на златни пясъци . На хубаво място си струва. Но цената е висока.

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКупуват, защото ще свършат, а на нашето море няма акули от онези големите. Нашите акулки са като плискуди.

5

Богданофф

преди 3 години

Дъмп Ит

4

Анонимен

преди 3 години

Двустаен (около 60 кв.м) в прилипен и не толкова оживен квартал - 100 хил. лв.. необзаведен.. Ако търсиш по-евтино, получаваш партерен етаж или до 1ви максимум. Качеството на строителство всички го знаем, също и как когато съседа на другия край на кооперацията пръдне, сякаш ти гърми в твоята тоалетна

3

Анонимен

преди 3 години

Купуват яко, хора нарушават карантината и с подпомагащи дишането апарати се борят да купят имот, шофьори на линейки се отбиват от маршрутите си, за да оглеждат апартаменти за покупка, пенсионер вместо да хвърли пари през балкона купи 2 апартамента, завърнал се берач на ягоди от чужбина плаща 3 хил евро за кв м жилище. И такива ми ти мокри брокерски сънища.

2

Питам си Каскета

преди 3 години

Прероден Пастиркин и Приватизаторката Ниновица защо са купили палати в Гърция,а не в България?И с чий пари?

1

мхм

преди 3 години

к'ви купувачи к'ви 5лв че и българи ...тея гладни брокери и ядрена война да дойде ше разправят небивал интерес има .