23

Анонимен

преди 3 години

Сега и Австрия ще е против влизането на Севрена Македония в ЕС. И ние и гърците ще ги отбичим и макетата нямат шанс.

22

Щерю

преди 3 години

Албански ислямист...

21

Анонимен

преди 3 години

Терористите са сигурно изтърсъци от Коминтерна.

20

Анонимен

преди 3 години

Над 80% в Австрия са от Изтока . Виена е космополите град. Мешано от всякъде.Още през минали век се знае , че е щаба на комуниза и фашизма.

19

Анонимен

преди 3 години

А ми и нашите вождове са част от Виена / Г. Димитров, и много други/ от Интернационала. А Н. Вапцаро го броят за македонец, майка му и бащаму за българи.

18

Анонимен

преди 3 години

А в германската,австрийската полиция хора от какви националности работят в нея? Защото има турци,албанци,иранци,араби,от бившият ссср,югославни,централно,южно европйци.

17

Анонимен

преди 3 години

"Гражданин на С Македония"С две думи албянец - писаха го в друг сайт.

16

Русия е зло

преди 3 години

Атаката е финансирана от Путин. Макето е е снабдило с руски Калашник. Санкциите трябва да бъдат засилени

15

Да

преди 3 години

В Македония всички почитат радикален ислям. Шегувам се. Аз не знам дали този термин радикален ислям е правилен. По скоро това са хора които са склонни към убииства и се оправдават с религията и правят лоша реклама на исляма. Аз имам приятели мохамедани и мога да кажа ,че са готини хора и може да се разчита на тях. Не всички ислямисти са лоши,както и не всички българи са добри или лоши.Хора като хора.

14

Анонимен

преди 3 години

"Значи е българин. Нали северно македонците са българи."Така е. От тези българи е дето имат турски имена и са си сменили вярата. То по тази логика всички хора на света са българи, защото ние сме най-старата раса и цивилизация на света.

13

И какво

преди 3 години

Какво значение има кой е?Даже по-добре да не се споменава ,защото ........

12

Muhittin

преди 3 години

Значи е българин. Нали северно македонците са българи. А двама турци спасиха полицай и цивилен гражданин. Скриха ги на сигурно място, защото са смели. Уж, чакате турците да направят беля, а то българин. Турците спасяват хора. Каква се оказа тя.

11

До

преди 3 години

В Австрия нямат право на двойно гражданство. Ако е австриец значи е такъв и няма как да има гражданство от Северна Македония. Той може да има родители от там и произход , но само това ,но не и двойно гражданство.

10

Анонимен

преди 3 години

Къде едни такива имена, даже не може да го напишеш - К _ ртин. Австрийските куки не са особено интелигентни, те предполагали, че не може да организира антент, ами изненадал ги е. Но страха да не са го обработили от разни правозащитни организации, ако имаме депутати още утре трябва да бъде въведена забрана на тези организации и справка на тяхното финансиране

9

123

преди 3 години

Тия лапетия се изживяват като нашите партизани едно време .

8

анонимен до 1

преди 3 години

НЕ Е ТУРЧИН А Е ШИПТЪР ТУРЦИТЕ И ШИПТЪРИТЕ СА РАЗЛИЧНИ САМО ВЯРАТА ИМ Е ЕДНА.

7

paul61

преди 3 години

Взимаме пример от демократична Саудитска арабия забраняваме исляма на територията на ЕС и няма тероризъм - който иска да е тук - християнин , по работа или на екскурзия . Явно тези хора от такава демокрация разбират , кои сме ние че да искаме друга демокрация от тях.

6

Ganjo

преди 3 години

Да не се окаже с Български паспорт. Българско малцинство в Албания...ала..бала.

5

ВЕТО

преди 3 години

Никакъв ЕС за македонските терористи!

4

Анонимен

преди 3 години

А от коя част на Северна Македония е, източна, западна, южна или северна Северна Македония