270

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименедин момент,Смехурко!..Нали уж Нинова ми беше кумир,сега па ти твърдиш,че бил Волен?!..Я са изяснете да са не излагате!..Но ще те улесня:-Единствения ми "кумир" е Банкянската Тиква.Тя ми е "на сърце",за нея основно пиша...Освен това:-Стойността на един мъж,особено ако се натиска за "политик" НЕ е в краката,а в ГЛАВАТА му!!!..изглежда не си чул поговорката "Къс ум-дълги крака"...?

269

Анонимен

преди 3 години

До под масата....шутовете не ги пускат на трапезата.....да си готви репертоара за свирките ....този е по *** и от ВОЖДА.....

268

Даката

преди 3 години

Христо Иванов е провален политик и послушко на олигарха Иво Прокопиев.

267

Това чучело,

преди 3 години

ще е мерилото за дебилността на българският пълнеж! Влязат ли в парламента, Иво Христов ще бъде прав, пълно е с де били. Щом пр остак като този дългуч може да стане политик, България си заслужава жалката съдба!

266

Петър

преди 3 години

От сметките изпада Христо Иванов, защото хората разбраха неговата зависимост от олигарсите.

265

Марс

преди 3 години

"Президентът като че ли остана единственият авторитет", абе момче ти на кой свят си?!Фигурант, чорап сеещ кови, с мутра от дясното му рамо пишеща Програма за развитието на България, и в същото време викащ: мутри вън.... БЕШЕ авторитет

264

Анонимен

преди 3 години

Всички политици над 40 50 годишни трябва да се махнат и да идват младите

263

Анонимен

преди 3 години

много трудно ми се вижда Борисов да бъде припознат като основен управленец в страната в следващите годинитя и Импексова не вярваше, но в изборната нощ редеше сълзи и сополи.

262

Анонимен

преди 3 години

Тоз Първан уж на умно момче прилича, а глей кви глупoсти дрънка.

261

Щирлиц

преди 3 години

Ръстът ще стигне за 800 дни,после на всички,които са го вкарали в парламентО,ще им светне.И ще им свети до следващите избори.Бог да пази България!

260

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоама още ли ще расте Славейко бе?че той и сега е поне 4 пъти по-висок от кумира ти Волен

259

Анонимен

преди 3 години

изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Маноловаосвен чeкии друго не се сещам какво могат да правят с дъртата кифла

258

До 276

преди 3 години

На изборите единствената партия като се създаде е партията на безпартийните а не твоя смешния копейкин няма да вземете и 1% партията на безпартийнтие взима 100%

257

Анонимен

преди 3 години

На изборите чалгара 5% 6% комунистите 4% 8% костовисти прокопиевисти 3%

256

До 198

преди 3 години

Ще излъже само тебе стария а нас младите няма да ни излъже

255

Уйдурми

преди 3 години

Слави разбира се е най-голямата лъжа на социолозите и няма да мине 4%-овата бариера.

254

ЕДИНСТВЕНАТА ПП

преди 3 години

Която истински милее за Бг и не е обвързана с чужди интереси е ПП Възраждане, но хората са заблудени и затова ще страдат още. Следващото правителство ще е сбирщок от *** на САЩ и ЕС и ще слугува както всички досегашни. Хубавото е, че след година две пак ще има възстания и нови избори и така докато уври народа и ПП Възраждане дойде на власт. Чак тогава ще се оправим.

253

ПроСоТо

преди 3 години

ама още ли ще расте Славейко бе?..Ега ти!...Гигант ли ще става?

252

Истукан

преди 3 години

Слави не може да е алтернатива на статуквото, защото той самият е по-зле от БСП и ГЕРБ. Не може да искаш от такъв човек да оправи държавата, тъй като той самият не се е оправил. Има си проблеми човека. Няма още семейсво заради проблемите си.

251

КОЙ ГАЛЪП ЛИ...??!

преди 3 години

ТИЯ ЛИ , КОИТО УРЕДИХА ПОБЕДАТА НА ЛУКАНОВ И ЛИЛОВ НА ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ...ХА,ХА,ХАААА....АМА , МОЛЯ ВИ СЕ ....НЕ СЪМ ЧАК ДОТАМ ИЗТЪРВАЛ ВЛАКОВЕТЕ...ХА,ХА,ХААААА...ВЕЧЕ , ВСИЧКИ СЕ ПОЗНАВАМЕ В ТИЯ "МРЪСНИ ПИЕСКИ" !!!!!!!!!!!!!!!