13

Анонимен

преди 3 години

Петър- Шуменския "Аполон" разказа как в Германия си харесал портфейл в магазин и си го откраднал.Стадото го гледаше с възторг.Усладило му се и тръгнал втори път да краде ....хванали го.Тази година "мъжете'' във формата са карикатури. По-големи фукни, нагаждачи и стахливици/от дуели/ от жените, не че те са на ниво.

12

За всичко

преди 3 години

е виновна проклетата Надя. Тя от самото начало насъсква хората един срещу друг, толкова противно и лицемерно, лъжливо същество. А тази Мария си е терористка отвсякъде, трябваше на секундата да изхвръкне от фермата. А Петър също, тъй като при такова насилие, не се намеси. Гаден и противен човек. Свестните са македонецът, който излезе; Асен и Милена; Борислав; Поли, Данчо, Даяна ми вече е под въпрос с казуса Мария; Стоян, Калоян, който имаше забежки, но май взе да се осъзнава.

11

Анонимен

преди 3 години

Aндрешко и Иванушка развалиха добрия формат като го направиха по собствен образ и подобие.Толерират простащината и агресията на турбо селяндурщината,точат лиги по плейЛейки под маската на "българщината''.Дори инициативата им ДНК не може да замеже колко са жалки и алчни човечетА.

10

Анонимен

преди 3 години

Извади фамилия тази, мисля да се прекръстя на "Мъжкарски".Добре ще звучи, нали?

9

Анонимен

преди 3 години

Прадаването е пълна скръб!

8

ОстърУм

преди 3 години

Очакваше се да извадят Поли от играта,защото тя стана неудобна.Агресията от страна на Мара-простата към Поли,не била агресия според продукцията,и според другите селинджъри вътре (с изключение на Милена).Да,ама не!Това е 100% агресия,заплаха,и до някаква степен насилие!В Европа това дори е подсъдимо!А в България се допуска да се излъчва по Тв.Браво Поли,поне знаеш,че продукцията те изгони!Тая НЕДОРАЗВИТАТА Ваня,никога няма да стигне твоето ниво !

7

Щирлиц

преди 3 години

Преместете го леко.

6

София

преди 3 години

А това недъгавата Иванка с държание на 4 годишно дете .. Голям късмет извади .

5

ми мн ГнОООсно

преди 3 години

Просташко предаване ! иван и андрей го напълнили с диви ,агресивни , прости ,ковралъци и нискочели тарикати - мазничко потриват ръчички и се кикотят гномски .Опростачването на нацията върви с пълна сила - Деградация !

4

Да допълня...

преди 3 години

До българин 4 И аз съм така. Винаги гласувам за ГЕРБ , не обичам да губя и не подлежа на манипулации.

3

Аз

преди 3 години

Света искат да го направят като фермата. Малко хора да командват човечеството и да налагат каквито си искат правила.

2

баба мара

преди 3 години

ама кои гледа такива просташ-ки предавания

1

чалгата не прощава

преди 3 години

Ако бяха предвидливи, някой щеше да си вкара корона вирус и като ги карантиносат - няма излизане.