254

Пилето

преди 3 години

ВЕТО !!!

253

Ganjo

преди 3 години

Кога България ще признае,че Слвяните са ни дали писменост и език?

252

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Русия също обяви война на България , а ние ги посрещахме с цветя и викове ...братушки...братушки.

251

Loyko

преди 3 години

Неможе историята ни да е селективна. Започнахме войната с Хитлер и е завършихме със Сталин. Как става това е хубаво да си отговорим,къде сме били и какво сме правили. Нашия прочит на историята е само това което ни харесва.Замазването на неудомните ни периоди в историята и прикриването на факти не ни помага, защото съседните ни държави знаят също историческата истина.

250

Бунгар

преди 3 години

Както знаем Александрополис/Деде агач/ е било също така български град за 13 години,с население предимно българско.Да вземем да си го поискаме от Гърция и таман ще имаме пристанисхте на Егейско море. Много бързо забравихме,че бяхме с Хитлер и Мусолини и за Драмското въстание,където има над 3 000 избити гърци от нас.Платихме си след загубата на войната с репарации,освободихме територии/Бежанци,значи напускаш земите/Така бяхме и в Македониа.

249

Миленко Неделковски

преди 3 години

Нищо не опреснява родовата памет на античките кратуни по-добре от едно дебело и четвъртито ВЕТО. Квадратното ВЕТО без вазелин веднага превръща мръсния македонец в чист българин посредством духовно емоционален катарзис. Ръбестото ВЕТО со кротце, со благо и со малко гъзобол преражда македоноида и той като един феникс от бюрмистанското пепелище гордо се въздига до арийските висоти на родната си БългАрия.

248

Сашко Великиот

преди 3 години

Македонците са диви татари и бесни варвари. Шумна сбирщина от нискоинтелигентни азиатски крадци с дръпнати очи. Те нямат място в ЕС, тъй като не принадлежат към европейската раса. В Европа жълточерни косоглази монглоиди НЕ приемаме.

247

МЪКААААААдония

преди 3 години

Мъчително и болезнено ще е завръщането на мъкедонците към българската им същност. Но такава е съдбата на всеки предател, родоотстъпник и отцепродавец.

246

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Ке я гледувате европската уния през крив макарон, братя фиромистански татаре. От напрегуванйе ке ви се доизопнат очите и хептен на монголе ке замязате.

245

Чингиз Мъкедонецо

преди 3 години

Европо, Европо, земльо мънкейдонска оти си тако далече от нас бедните, но силно прости антички гюбрейедещи татаромонголи?

244

УМЕН

преди 3 години

Единственият малък шанс Мънкидония да види ЕС е да признае че е отцепила се от България сепаратиска област и чрез кримски референдум да поиска анекс. Тогава евентуално може и да разгледаме молбата им за членство.

243

Loyko,

преди 3 години

ти да нямаш 41.9С ? Ковидът ли те покоси?

242

Loyko

преди 3 години

Разбира се,че има македонско малцинство в България. Асимилацията неможе да затрие родовата памет толкова лесно,колкото им се иска на българите.Нито искат,нито са хукнали да ни крадът измислената ни история. Лъжите в българската история са само за вътрешна консумация.Станахме за смях в Европа.

241

До Ми ко

преди 3 години

Не Джордж Вашингтон, а Спиро Агнев - вицето на Никсън - е бил македонец.

240

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

САМО БЛОКИРАНЕ

239

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

България заплаши, че ще блокира Северна Македония по пътя към ЕС-----------НЕ ЗНАМ В ИСТОРИЯТА ДА Е ИМАЛО ТАКАВА ДЪРЖАВА

238

Ми ко

преди 3 години

Той и Джордж Вашингнтон е македонец ама не е правил проблеми човека!

237

Да

преди 3 години

До MakedonТака е, но Северна Македония сама от крак стана протеза за това тяло! Та, дали с протеза, или патерица е почти едно и също! Независимо, че протезата се чуди на кое тяло да стане трети крак, тя трябва да каже от къде се е откачила!

236

Е

преди 3 години

Тези бюрмистански шматки на 20 години си сменят името и пак не става...

235

Сата НАТО

преди 3 години

Не вето, а анексиране трябва.За една вечер се връща македония в нашите си граници и точка------Майкоо Абе ти думата Ньой чувал ли си я? Ше ни гърбат на почивки и четирмата комшии, това едно време вече е играно.