3

Анонимен

преди 3 години

Ще "отчуждавате" още 3 (три) дни. След това идва Тръмп и ще имате възможност да се борите и да побеждавате измислени вируси в затворническите килии поне 10-на години. Така е то - в пааанделата се сприятеляваш с паяци, може и някой вирус да си опитомите и да го разхождате на каишка в помещението. Изобщо занимателни дейности ще имате в изобилие и за дълго.

2

Dj dance mashine

преди 3 години

То не са ми в Испания навсякъде е така.Всеки се чуди за какво да се скара и дае далеко от другия.Докога бе хора вижте се единия зее за дивана другия не идва е какво прави те като се карате нищо има работа тия блокове са на 40 години покрив и улуци саниране нищо берем яд заради дивана простено да вие.Место да апнете да се повеселите некъде да поприказвате се чудите с какво да се занимавате до живущите в жк мелта

1

Анонимен

преди 3 години

Моите уважения към този интелигентен и талантлив писател, но ковид истерията трябва да се заклейми от интелектуалците и учените и лекарите да бъдат оставени на спокойствие да лекуват но само болните хора а за здравите живота продължава и всичко друго са глупости, отчуждение но и доноси и лъжи.