20

Анонимен

преди 3 години

Купети си две многокрани памучни маски перете и ги гладете и маските ще стигнат за всички

19

Анонимен

преди 3 години

Дишането е един от най сложните процеси в организма. Комбиниран с имунната система и каквото друго си помислите. Всяка намеса е вредна. Така наречените "доктори" са на практика престъпници като не казват нищо за вредата от носене. Да не говорим за психологическия ефект.

18

Анонимен

преди 3 години

Респираторните заболявания щели да са по-малко заради маските, ама другия път!Надявайте се! Аз като нося маска и какво? На два пъти вдигах температура, и носът ми тече - за да го избърша трябва да сваля маската, как да го направя с маска?Ползата от маските е точно толкова, колкото ползата от светената вода, тамяна, чесъна и сребърния кръст. А да, и дървения кол за убийство на вампири също!

17

Бибо

преди 3 години

ТО И ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО. ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА И ДОЛАПИ. ДОРИ И СИ ПРИЗНА ЗА ЕДНАТА ХУБАВА И КРАСИВА ДАМА. ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА ДА МУ ВЯРВАТ НА ТОЗИ.

16

Лекар

преди 3 години

Купувайте само хирургически маски , те осигуряват защита само . Всички други парцали само си хабите парите .

15

Анонимен

преди 3 години

ИНтересно ми е тези маски,дали повече пазят или вредят?Щото на Мангъра,ако мирише на джеб,мойта прилича и мирише на стар терлик!!!Важна е печалбата и бизнеса,да се пълнят разни чекмеджета с пачки,майната му на здравето!

14

Адвокат

преди 3 години

Пазете си касовите бележки когато си купувате маски ,и после искайте държавата да ви върне парите . Според закона това е задължение на държавата да осигури на хората предпазни средства в ситуация на извънредно положение !!!

13

Анонимен

преди 3 години

За подобни случаи в нормалните държави съществува т.нар.Държавен резерв,който своевременно се допълва и подновява. разблокира се резерва и маските се пускат за продажба на цена по себестойност,която е не повече от 5 ст.Едно е да си купиш 10 маски за 50 ст.ежедневно,друго е за 15-20 лв,дори и през ден да е!Да оставим настрана,че според закона за здравето така наложените в подобна ситуация предпазни средства се осигуряват за сметка на Държавата!Ама то нашето Държава ли е или Курник ?

12

Анонимен

преди 3 години

Това с маските си стана един добър бизнес. На маските, които купуваме в АПТЕКИТЕ, пише, че не са медицинско изделие и предпазно средство по смисъла на закона... С една дума - намордници за самозаблуда.

11

Математика

преди 3 години

4 500 000 реални жители....от тях 4 ри милиона да си купят по два лева ето ти ги 8милиона с 20%данъци на 8мил са 1 600 000 приход само от маски....;) за новата къща в чужбина..не знам за външна замазка ще стигнат ли?!?

10

Анонимен

преди 3 години

Ми маски се продават и по хипермаркетите *** тях не ги дискутирате но защо така бе..

9

баба мара

преди 3 години

къде са маските по 10 ст за брои

8

Анонимен

преди 3 години

На много може да им се е скъсала единствената маска която са си закупили в началото на март и сега да са решили да мземат нова

7

Анонимен

преди 3 години

При цена от 0.07-0.08 стотинки с доставка от Китай да им умножиш цената по ДЕСЕТ е меко казано престъпление!

6

ЦИНИК

преди 3 години

У наше селу никой не носи таквоз нещу. Те са за гражданята казват. Ридовно са дезинфекцираме с ракия 55 градуса и он не мисли и да минава покрай нази.

5

Анонимен

преди 3 години

Какво прозрение! 40% скок на продажбите на маски след като задължихте всички да ги носят навсякъде.

4

Допълнение

преди 3 години

Тези парцаливите маски, спират и ограничават вирусът колкото гащите Ви спират пръ*ня.

3

..

преди 3 години

Айде Боко лапай пара сега от простия народ като теб трепи българите без жал те това заслужават

2

Анонимен

преди 3 години

Досега маска не съм купувал, и не мисля да го правя

1

Анонимен

преди 3 години

Само за свещи и погребения да ги дадат парите които печелят от маски