23

1000

преди 3 години

До Еврейския планОще един, който проверява за евреи под леглото преди да си легне...

22

Еврейския план

преди 3 години

за ликвидиране на бялата раса и западния начин на живот са в ходизмислената пандемия е само началотоскоро ще ви обявят и военно положениепостепенно Европа ще се превърне в един отвратителен евреиски кибукнаселен с роби тънещи в нищета и необразованост

21

пияница мистик

преди 3 години

Искам локдаун на София, малко да си починем от селските туристи, дето са постоянно налазили центъра и мякат ли мякат. Пфууууу

20

Анонимен

преди 3 години

Абе щом Азис пее за Малдивите и Дубай ясно.

19

До 17

преди 3 години

Да. Ако имаше как щях да си живея за постоянно на Мадейра.

18

Един Българин

преди 3 години

Бали бил за прости хора?! Що за ***..зъм?Тя и лисицата казала, че гроздето е кисело, щом не можела да го достигне.На Бали е едно от местата на които можете да разберете какво обслужване за бели хора.Не от някакви селски тарикати. Цените на хотелите са сравними с гръцките, но билетите до там са скъпи. Остров на който има само един сезон - лято и събират по четири реколти от какво ли не.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Порто Санто ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Малдиви, Бали и подобни са за прости хора тип мутри и чалга пеперудки с хонорар. Предпочитам Мадейра - може би едно от най-хубавите места в Европа (но плажът е на съседен остров). Харесвам и Канарските, но са доста сухи и голи, както Крит и Кипър.

15

Анонимен

преди 3 години

Искам екскурзия в резиденция Секвоя и да ме карат с Тойота Секвоя. Абе направо да ме ожени ББ за дъщеря си.

14

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам Малдивите, Бали, Фиджи и Карибите. Испания е за пролетариата.

13

До

преди 3 години

автора сигурен съм, че не си стъпвал в Барселона никога, няма туристи толкова ама празен-и кал се сравняват Дубровник с Барселона. Поредната статия бълвоч изсмукана от пръстите. Нр сериозна медия

12

не е добре

преди 3 години

европа доста явно се лута от една крайност в друга, трябва да намери много добър баланс за всяко нещи дано използва кризата сега за това иначе ще се превърне в амерка една раздирана от противоречия територия с нещастни обитателинеискаме това

11

Край

преди 3 години

При 7милярда населиние което иска да отребява и да иде да се снима под Айфеловата кула и във венеция туризма ще стане един шлем за виртуална реалност - нахлузваш го - плащаш си и пет дни си на екскурзия.Няма как всеки китаец да се снима на Риалто.

10

Handel

преди 3 години

Типично за хора, които получават много пари само заради местоположение - хем искат да са богати, кем нищо да не правят и само да си гледат кефа. Подобно е положението и в Египет - аpабecките ги мързи и да дишат, а като видят бял турист обръщат етикета и кафето става по-скъпо отколкото в луксозно кафе в центъра на западноевропейска столица. А иначе в Египет има 10% нeгpи и 10% копти (потомци на истинските египтяни) и те вършат цялата работа.

9

Анонимен

преди 3 години

успели са в борбата явно

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Дестинациите,каквито и да са те...отмират.Виж,ако става въпрос за хилядолетните...камънаци на древен Египет е друг въпроса,интереса се запазва.Като цяло според мен хората ще се върнат към...девствената природа и интересите ще се насочат натам.Държава,която е запазила кътчета от тази природа ще привлича туристи,за да й се насладят.

7

Анонимен

преди 3 години

Барселно не ти иска туристите от 20 години насам. Искат си богатите северняци и американци, коитоимат къщи там, защото онея искат някакви предградия, дето са тихи и спокойни, но са готови да плащат 5 пъти по-виско цени от испанските, защото на тях реално са им пак по-ниски.

6

Анонимен

преди 3 години

До Н"Така че като цяло им се сбъдна мечтата на барселонци. Сега съжаляват, но е късно..."Съжаляват 200 магазинчета, няколко керливи хотелчета и атракции. Повечето барселонци са си добре. А хората искаха СПОКОЙСТВИЕ. Ама нали пусти "либерални разбирания", не може да си избираш турситте, трбява да пускаш всякаква *** ..

5

Анонимен

преди 3 години

Кат ги четя таквиз умузаключения си сешта за селската крачма дека секи са праий на мноо умен и иг цепи ини ей таквиз кат у заглавииту.

4

Н

преди 3 години

Барселона е страхотен град, но наистина връждебен към туристите, поне когато бях там през 2018 беше така. На всяка метро станция и около известна забележителност имаше множество стикери: *** off tourist, here is no place for people out of Catalunia " и т.н. Така че като цяло им се сбъдна мечтата на барселонци. Сега съжаляват, но е късно...