21

Анонимен

преди 3 години

Конфликти на Балканите НЯМА . Всички помнят срамната Межкусъюзническа Война .

20

Анонимен

преди 3 години

Николай Кръстев не говори за политиката на европейския съюз

19

Истина

преди 3 години

време е за последния разпад на турция, османлийте да се изтеглят в анадола, да се създаде кюрдска държава, както и една нова която да е наследник на Византия, така че Константинопол пак да е в християнски ръце. Както се знае хвърляш една кофичка със свинска кръв в една джамия и тя вече не може да е свещенно място за мюсюлманите, така че може да стане църква, синагога, будиски храм или каквото и да е друго но не и джамия.

18

Анонимен

преди 3 години

С Тиква начело никой не ни е виновен

17

Анонимен

преди 3 години

Само китайци не са ни поробвали и колонизирани! Мнго са далече....

16

Анонимен

преди 3 години

Чест и слава на Русия!

15

Анонимен

преди 3 години

До СловянинКой е нареждал на сърбите, руснаците ли, чче не те разбрах ? :) Сърбия ни напада с цялото си войнство, 7 години след като сме извоювали някаква свобода, генералите им са били от Австро-Унгарската империя, докато нашите са били някакви току що пръкнати лейтенантчета от Одеса :) Затова се наарича - войната на генералите срещу лейтенантите, победата знаеш за кого е, нали ? :)

14

Словянин

преди 3 години

В Ньойи Западът ни отнема Добруджа, Македония, Западна Тракия. Русия не присъства на този договор, Ленин го нарича империалистически и ограбващ Българско. Хубаво, че Германия и СССР се разбират и си връщаме през 1940 Южна Добруджа. Преди 10 дни в БНТ хвалеха Австро-Унгария. Точно тя нарежда на Сърбия да ни нападне през 1885 г. Днес младите са с промити мозъци за историческите факти. Кой бомбардира София от 1941 до 1944? Защо нито един съветски войник не е убит в Българско?

13

Анонимен

преди 3 години

До СатираВсъщност Югославия е случайност на съдбата, България като съюзник на Германия и е тъпчел сърбите още когато не са имали държава си го отнесохме и двете световни :) Освен Германия, другите велики сили са ни мразили, не виждам защо ги издигаш на пиедистал сърбите, та те са най крайните хора на света, ние сме цвете направо :)

12

Сатира

преди 3 години

Сърбите отново показват че не е нужно да водиш крайна политика и задължително да си член на НАТО и ЕС. В момента правят това което беше и в бивша Югославия. Възползват се максимално от всички възможности който биха им се отворили със Русия, ЕС, Китай, Турция, САЩ дори. Нищо чудно до края на десетилетието да ни изпреварят по доста показатели.

11

Анонимен

преди 3 години

"А ресурсите са в Русия"Литият е в Африка. И Китай го държи.

10

Кай-Гон Джин

преди 3 години

Колкото и да са силни руските оръжия, винаги има едно оръжие което е по-силно. И Путин го знае отлично и затова се съобразява дори с такива малки държави като България. Да не говорим за Китай.

9

Анонимен

преди 3 години

Без нови колонии и евтини ресурси западната система не може повече да съществува. А ресурсите са в Русия.

8

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия.

7

Анонимен

преди 3 години

В Русия си дава напълно сметка, че "желязната завеса 2.0" между ЕС и Русия няма да изчезне ами ще се задълбочава. И това се случва докато от списание "Икономист"признават, че КНР всъщност вече е водещата световна икономика.

6

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай имат колосална по дължина обща граница. Днес ги свързва комплексно, многовекторно всеобхващащо стратегическо партньорство. И това се случва не защото отчуждаването между Русия и ЕС/НАТО принуждава Москва да се преориентира на Изток, а най-вече защото съюзът между съседите, най-голямата икономика и най-голямата военна държава на света, има тотален евразийски смисъл, както геополитически, така и геоикономически.

5

Проооз пжрникар

преди 3 години

Лошото е че Борисов е мнооого тъъъъп и не знае какво да прави в ситуацията. Иначе всички с един елементарен ход ще го издуухат с 200.

4

Анонимен

преди 3 години

Русия е заплаха за България,ЕС и Балканите. Възможни са и общи действия на Русия с Турция, срещу ЕС и Балканите,без Сърбия/БИХ,независимо от противопоставянето им в Нагорни Карабах. Натискът над Черна гора и Северна Македония ще се засили от страна на Русия, именно,чрез сателитът й Сърбия. ЕС трябва да преосмисли плитиката си срещу Сърбия.

3

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия нищонеразбиращи платени клакьори ?

2

Анонимен

преди 3 години

Кви конфликти бе, имаме 8 самолета на картинки, ние колим, ние бесим в целия регион! Сега като пратят и другите 8 картинки ще завладем целия свят