14

,

преди 3 години

Оборудвайте частните болници с ковид легла. Стига са точили ЗК!

13

SP

преди 3 години

Доскоро ни обясняваха, че здравната система ще издържи а сега ваче е в колапс !

12

ЦИНИК

преди 3 години

Ако,жа са мре многу,ша стана гробар.По време на епидемията тогиз са печели много.Като у Лондон идно време га върлувала бубонната чума гробарите станали богати.Положението толкоз е изтървано,че прау ми са реве.Легла няаа,доктори няаа,сагъ остана и илачи да няаа.Сичкото михлюз от селу де избяга у градо от го мързи а работи на къра почна ,а са прибира.И жа докарат вирусо и тук.

11

Анонимен

преди 3 години

Гробарите сами допуснаха да се стигне до тук като:1. Оставиха всички собственици на заведения (най-вече дискотеки) и на спортни зали да си правят каквото си поискат (нали тези сектори са управлявани от техни хора).2. Пуснаха учениците да ходят на училище и по този начин да разпространят вируса масово.3. Продължиха гаврата с медиците, като не им осигуряват предпазни маски и защитни облекла...И имат наглостта да събират доброволци, а забравиха как биеха медицински сестри в началото на годината

10

Totenkopf

преди 3 години

Това е гнусен фейк, здравния министър още преди месеци каза, че всичко е ок и е обезпечил болниците със всичко.

9

ЦИНИК

преди 3 години

И кревати ли няма бря? Тургайте дюшеци тюфлеци напрау нъ пода.И надуваеми става.То у градо ептен сте здали багажа.

8

А з чии *** оня очко

преди 3 години

Приказваше тия небивалици за хиляди легла??? Този на дрога ли е?

7

Анонимен

преди 3 години

По думите на д-р Вълков със заповед на министъра на здравеопазването може да се увеличи легловата база, но кадровият проблем е факт в цялата страна.Ами да издаде още една заповед министъра, тоя път за кадри, толкова е просто! Аз ли трябва да го уча?

6

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ МНОГО БОЛНИЦИ НО БОРИСОВ СЪКРАТИ 16 ОТ ТЯХ ОЩЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!

5

123

преди 3 години

Единпознат го изписаха на 14 ден, при положение че е към 40 год и на 5-ия ден си беше почти здрав. Може би (без)отговорните, т.нар специалисти трябва да си погледнат измислените пътеки и правила и да оставят лекарите да си гледат работата, за която са учили?!

4

Анонимен

преди 3 години

До 3Чел съм и съм се информирал по темата, но не от мас медиите.

3

До 2

преди 3 години

Откъде ги измисляте тия? Съседката на съседката на съседката на лелята на учийнайката ли ти го каза

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Аз ходя без маска понеже не искам да си увредя тялото.Вируси си има ама с маската само ще си увредите тялото и няма да се предпазите.70 процента от нокещите маски се заразяват.

1

Анонимен

преди 3 години

Айде сега конспираторите да идат да спрат болните и да им обяснят, че вирус няма и те затова са ходили без маски и няма да им се извиняват