18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17.А тези пари сам ли си ги изкара? Спечели ги в конкуренция на пазара? Ами хайде като сте учили толкова много, да не натрапвате на работодателите ни и на нас задължителни здравни застраховки, а после чрез здравната каса да си въртите делаверите. И още нещо, платете си по някакъв начин 720 милиона дългове, за такива светила на науката като вас това няма да бъде трудно.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Ми стани и ти кардиолог, да си в "далаверата" - ей го на, има няма 20 години учене и къртовски труд и отговорности...Пробвай - халал да са ти парите!Ама...се иска ДYПЕ, УМ, УПОРИТОСТ и ТРУД!Ти имаш ли ги?Ако ги имаш - ела, ще ти дам всичките си учебници и лекции, ако си на преклонна възраст - на някое от децата ти (внуци, племенници и т.нат.)

16

Мама Росо

преди 3 години

До АГЕНТ 007Лечението се извършва с греяна ракия,облак (водка и бира) венозно и рек.тални упражниния 3 х дневно ...Д.упе да ни яко

15

АГЕНТ 007

преди 3 години

А С КАКЪВ ЦЯР ГИ ЛЕКУВАТ СЛЕД КАТО ТАКЪВ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ОТКРИТ

14

Анонимен

преди 3 години

Да се включат и зъболекарите щото нали и те вече са лекари или каквито и да са да се включат все ще знаят колкото една медицинска сестра така че от полза ще са.

13

Анонимен

преди 3 години

Ох аз като видя врачанска регистрация и настръхвам от страх и ужас.

12

Мама Росо

преди 3 години

Северозапада е стомана !!!! Ако трябва и кравари от ТКЗС-то ще свършат работа.Комбайнерки , друженички , митничари ...всичко става баце.Хората се самолекуват , самоиздържат и са самонаказват с мандръсане и пиене.Те така се оправаме тука , що държава нема !!!Пуцай куме !!!

11

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИП"Може да го прави всеки лекар, дори местният патолог"Направо да пускат местният патоанатом :D

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен".... специалност "Кардиология" - еми там е далавера, слагаш 5 стента на *** и си напред с неколко хиляди.

9

Сезонна вирусология

преди 3 години

До коментар 4_маймунски грип - - от скука,казвате , да вземат да полекуват някой - друг #ковид19........ Само да не се налага Вас да ви лекува някой така - за развлечение...... Уви ! ! !

8

Анонимен

преди 3 години

Чакай, че направих справка през НСИ:- Общо лекари със специалност "Инфекционист" за страната - 210 човека по документи(37 в пенсионна възраст)- Общо лекари със специалност "Клинична патология" за страната - 61 човека по документи(23 в пенсионна възраст)Сега забележи:- Общо лекари със специалност "Кардиология" за страната - 1795 човека по документи(417 в пенсионна възраст)Беш ли, не знаех, че имаме толкова. Те хирурзите са по-малко, 1544...

7

домуз касап

преди 3 години

Викнете и местните колачи на прасета.

6

Анонимен

преди 3 години

"Може да го прави всеки лекар, дори местният патолог."Бате, "местния" патолог, ако има достатъчно стаж, може да замести горе-долу всеки друг лекар. Патологията е науката, която събира всичко на едно място и лови проблеми както от неврохирургията(и коремната хирургия), през онкологичните(една от основните им дейности) до баналните ортопедични и зъболекарски проблеми... Необятна специалност е и затова имаш 70-тина патолога в страната - не е специланост за всеки, трябва си доста акъл.

5

Анонимен

преди 3 години

Бойковата чета съсипа държавните болници и нацвъка частни, които да точат касата и сега не приемат с корона за да неотблъснат клиентите си.

4

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Тия на снимката са егати клоуните!

3

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Ами защо да не ги лекуват хирурзи. Лечението на едно ОРЗ като Ковид не е голяма философия. Може да го прави всеки лекар, дори местният патолог. След като хирурзите в момента скучаят, понеже са спрени плановите операции, защо да не лекуват Ковид?

2

Анонимен

преди 3 години

Очакваният край на филма "ГЕРБ и здравеопазване".

1

Tрън

преди 3 години

А защо никъде не се коментира, защо бягат младите лекари и сестри от България? М?