43

Анонимен

преди 3 години

Явно науката днес се прави от съмнителни типове със съмнителни мотиви. За това хората вече не вярват на "едно изследване от английски учени". И като човек на науката да попитам този изказващ се: къде е ДОИ-то та да подкрепите думите си научно?

42

Аз

преди 3 години

Най после едно мъдро изказване. Ама кой слуша и разбира, когато всички команди идват от 1 човек със съмнителна интелигентност.

41

Анонимен

преди 3 години

"Вчера Ваша колежка каза, че 50% от нейните ученици са със симптоми на грип! А грип няма!"......Такаааа ли? Грип няма? Това звездите ти ли го говорят?Точно в момента върви традиционният за този сезон грип. Слава Богу, не всеки подсмърчащ се юрва да си прави PCR, но има достатъчно голяма маса хора, които го правят. И тъй като PCR тестът лови възпаления в организма от всякакви вируси (това НЕ Е тест за ковид 19, каква изненада), бройките рязко скачат. Не само у нас, в цяла Европа.

40

Анонимен

преди 3 години

"В началото локдаунът помогна, беше необходим, защото системата не беше подготвена. Ние не знаехме какво ще се случи. Сега нещата са различни, доста неща се промениха."--И какво точно се промени?! Същият батак е в здравеопазването. Нали ни затвориха като *** 3 месеца през пролетта, за да подготвят здравната система? Проглушиха ни ушите как са се организирали, реорганизирали и са готови за всякакви сценарии. А сега 150 в реанимация и 2000 в отделенията - и държавата се срина. Да изчезват!

39

Анонимен

преди 3 години

Затварят не 9-12 клас, а гимназиите, тоест 8-12 клас. Поне аз така разбрах.

38

Анонимен

преди 3 години

"Израел например обявиха втория по важност фактор по разпространение на инфекцията", не само Израел, Китай още в началото т.е. март месец бяха затворили училищата.. ама наще -не, децата трябва да са в клас, да им се промива мозъка, че да станат таз година полу-***, до година цели

37

Анонимен

преди 3 години

Управляващите в момента разиграват театър на, който е ясен финалния резултат.Lockdown. Хората ще бъдат принудени сами да си го поискат.В Полша например за 20 дни от 1500 заразени скочиха вече на 18 000 дневно и за вчера имат повече от 230 мъртви.

36

Зоро

преди 3 години

Затварянето на 9-12 клас е капка в морето. Да се затворят поне до 6 клас. ПОНЕ!!!!!ИНАЧЕ ЩЕ стигнем 10000 + 100-200 трупа на ден, и тогава ще трябва да затварят всичко като в Израел.Ето днес 500 отгоре - значи 50 трупа повече.

35

Анонимен

преди 3 години

В центърът на София съм.Разминах се с няколко хиляди човека единствен аз носех маска.Всички ме гледаха като извънземно.Във вътрешното пространство градинката на болница Пирогов имаше стада роми които се ровеха в кофите за отпадъци !! Тов е лудост.

34

Зоро

преди 3 години

Медиите, не пускайте масовия убиец ***, пускайте проф. Костов.

33

Анонимен

преди 3 години

Минимална заплата на родители с малки деца, ако няма кой да гледа детето! Това ще натовари бюджета, но няма да останат сирачета! Умират ХОРА ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ И ДА СИ ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА!

32

Офцъ

преди 3 години

За да можем да работим затваряйте училища и градини. Спазвайки мерките няма да се налага затваряне на всичко! Децата и подрастяащите не се пазят, но това си е грижа на родителите, не на учителите! Ясно?!?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Абсолютно резонно разсъждение. Не знам, обаче, дали умишлено в министерството се правят на прости и си траят. То и в общ план не се действа адекватно, а се крият реалните данни за епидемията, която е в пъти по-голяма. Имам много познати, които се крият, като м'ишки, но не се тестват, а се "лекуват" в къщи...

30

Анонимен

преди 3 години

Яслите и детски градини се отвориха след спазването на мерките и изолация, имаше случаи на заразата, но учениците дойдоха от ваканция, след почивка на море, ресторанти, дискотеки и сега имаме бум от заразяване на деца, младите хора и на средна възраст .Възрастните имат проблем с пазаруването, но в магазините и аптеките се спазват правилата .

29

Анонимен

преди 3 години

В класа на детето ми има 4 контактни деца на родители с коронавирус. Нито едно от тези деца не е тествано за коронавирус, защото нямат симптоми и родителите не са задължени да ги тестват, нито пък някой ще им плати PRC теста, ако решат за своя информация да тестват децата. След 10 дни очакваме тези деца в клас. От друга страна поне още други 5 деца от класа + 3 от учителките им са със симптоми на настинка. Освен това грип в момента няма. Грип се очаква в Европа чак през януари.

28

До 26

преди 3 години

А, ясно, чистачката си, чула не дочула и тя дава статистика!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен25И да затворят училищата, учениците пак ще се събират, улиците няма да ги затворят.

26

Анонимен

преди 3 години

До До 21Изисквайте си вие контрол, аз какво общо имам и не съм госпожа.

25

Анонимен

преди 3 години

До 21:Може да имате само 1 болен ученик, но няма как да знаете колко заразени с коронавирус безсимптомни ученика имате. В по-голямата си част децата прекарват Ковид безсимптомно или с много леки симптоми, които се срещат при безобидна настинка. Същите тези ученици заразяват учители, възрастни и други ученици и никой не ги тества при болен родител, защото РЗИ не задължава контактните да се тестват (децата на болни родители), нито пък карантинира контактните на контактните (класа, който е детето)

24

Клас стани!

преди 3 години

Голяма част от учителите са против дистанционно обучение с риск за тяхното здраве... чак като ги тръшне се осъзнават. Ако това са ни учителите, нищо добро не ни чака!