189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен *** не вярва в глупостите по света,а такъв като теб остава завинаги роб.

188

Анонимен

преди 3 години

Смешници жалки!Откога така сте загрижени за здравето на хората,та да затаваряте здрави хора?Ненормалници!Никой не ви вярва,освен тъпанарите,ковидиодтите.Зомбитата с маски.

187

търмпю

преди 3 години

На 04 ноември побеждаваме и криват и правата

186

доктор

преди 3 години

ОСТАВКА НЕ САМО НА ЩАБА АМИНА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ГИНОЦИДА НАД СВОБОДАТА НА --ЧОВЕКА ВИЖТЕ ИТАЛИЯ АНГЛИЯ САЩ ГЕРМАНИЯ А НИЕ СЕДИМ И --НЕ МИСЛИМ С МОЗЪКА А --КАКВО НИ КАЖЕ-ЩАБА РОООБИ

185

Анонимен

преди 3 години

По вероятно е да ми счупиш кривия

184

Жо

преди 3 години

Сегашните ученици - бъдещите глупави и необразовани консуматори. Кривата на образованието дочупвате.

183

Анонимен

преди 3 години

Очакваме целия щаб да подаде оставка.

182

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се счупи кривата, а главата. Твоята, Кунчев и на още неколцина.

181

Анонимен

преди 3 години

хора, опомнете се .....това са новите фашисти ... не виждате ли как се изказват ,нагло и безочливо ...време е да ги пометете,после ще бъде късно... ще им бъдете смирени и страхливи робове...

180

Анонимен

преди 3 години

*** не вярва в Ковид-19.*** смята, че всичко е конспирация, лъжа и измама.*** вярва на Мангъра, Пасков Конския Доктор и Киро Фалита.*** не спазва противоепидемичните мерки, не пази себе си и околните.Бъди умен. Не бъди като ***!

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Доц. Кунчев: Трябва да се счупи кривата, иначе мерките ще се удължат"Щели да ни затварят но трябва да знаят че ние може тях да затворим, защото нещата отиват на финалната права или ние или те, среден път просто няма.

178

Анонимен

преди 3 години

Ще затварял той. Кой беше ти бе??? Ще определя тоя нехранимайко живота на милиони българи

177

Манипулация

преди 3 години

С политически мерки не можете да спрете вирусна зараза. С маски можете да спрете бактерия но не и вирус. Проблемът е че в световен план политиците изместиха вирусолозите и инфекционистите и на тяхно място поставиха послушни "специалисти" които манипулират обществото. Всеки ден сме свидетели на това което каза Мангъров още в началото на тази криза. С безумните мерки от пролетта само отложихте и засилихте проблема. Сега трябва да си понесете съдебната отговорност.

176

Анонимен

преди 3 години

Трибуналче, трибуналче.

175

Анонимен

преди 3 години

"Мерките ще се затягат, особено ако хората продължават да не спазват предписанията на властите, предупреди главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред bTV."А ние ще продължаваме да не ви спазваме глупавите предписания.

174

Обективен

преди 3 години

Това извънредно положение и мерките ще останат до края на света, освен ако членовете на най-новата световна секта - Свидетели на Ковид от последните времена - не се опомнят!

173

Оффффф!

преди 3 години

Кунчееев, Кунчев!Изтървана работаПак не знаете какво правитеТака е, като бачкате без план и график. Трябваше още отначалото: имаме толкова заразени - такива мерки!

172

Анонимен

преди 3 години

Тая калинка трябва да бъде съдена

171

Републиканец

преди 3 години

Четох някъде ,че правителството било "ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНО"!?! Още се смея ,че има такива индивиди...Контактувам с много народ - не съм чувал ( с малки изключения) ,че някой е гласувал за Бойко Борисов ,но той все си горе ...Жив и здрав.. относно вируса - това е вирус - като останалите- на същият принцип! Идва ,лекува се, ПОВТАРЯ...И така всяка година... Колкото и да се затваряме, спираме да дишаме и прочее той НЯМА да си отиде трайно ...Може да отслабне ( дано) ,да позатихне с времетоСвикваме

170

Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от 4-те Велики Всенародни Заразявания организирани от арменците. Целувайте ръка на бабикянците за този хаир. Специално събраха хора от цялата страна за да разнесат вируса по градове и паланки. Някой ще каже защо толкова късно? Който е учил какво е парабола знае че от начало стойностите нарастват бавно и в един момент се изстралват нагоре. Като при геометрична прогресия.