122

Димитър Георгиев

преди 3 години

Тази ваксина е като СУ 57.Тя е най-добрата в света, първа и не знам каква си още.Хем я има, хем я няма,но пък е напълно секретна.Както винаги могат да изпреварят целия свят, но не искат защото ще им видят скъсаните на г.за ***.

121

Анонимен

преди 3 години

Като видя опашка от 5 сутринта за руска паста за зъби може и да си помисля за "ваксината". А дотогава - руснаците са ясни: хатели как лучше, а палучилас как всегда. Жалка картинка, като побойник размахващ юмрук, а обувките му скъсани и на бос крак.

120

Анонимен

преди 3 години

ясно ревносста и зависта ще убие еврогейчета жалка картина са българите които имат кукловоди от еврогейчата.

119

Поп Грую

преди 3 години

До 133Щото фащ и нато с лалета влизат в: СърбияИракАфганистанВиетнамСирияРусияПанамаНикарагуаКубаМексико...има и още.

118

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Защо трябва да вярваме на CNN? Наrли лъжци и измамници.

117

до 130

преди 3 години

До Анонименрусия ну аргяанеизера цветни революции а истиски казапници тя влиза с танкове и смазва с кръв желанието за свобода на другите народи .Справка Унгария 1956, Чехия 1968 ,България 1944

116

Анонимен

преди 3 години

Методите за преброяване на жертвите в Фащ са по сигурни.

115

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТоест, по твоите думи, руснаците са още измамници, прелюбодеятели, а рускините са прости жени които се туткат, от които се очаква, че "пускат". Ясноооооо.Иначе ето ти менние от Тургенев: Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят."

114

Анонимен

преди 3 години

До сега не съм чул агресивните руски имперски интереси да организират цветни революции. Малко реализъм нява да ви дойде зле на русофобите, приятелче. Няма как да изкривиш това. което всички виждат.Русофоб е всеки, който е бил прецакан от руснак. Или жена му е билла прекрана. Или рускиня не му е пуснала. Или не са му дали да си открадне нещо руско. Или просто тренира изкривяване на реалности. Или е с ментални увреждания. Но със сигурност е *** АЛТЕРИРАН ;))). Тоест - ментали увреждания ;))

113

Анонимен

преди 3 години

До TrumanРусофобия няма. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците.

112

Truman

преди 3 години

Злоба и завист е обхвнала русофобите. Как така Русия ще има вече ваксина...? Нали запада е по -развит във всяко едно отношение. Жалко,че на подобни статии се дава гласност. Никой няма да ви натрапва нито руската нито китайската ваксина. Достатъчно са останалите страни които са дали вече заявки за руската ваксина.

111

Анонимен

преди 3 години

До БобиНеграмотен си. Не става въпрос за алергични реакции, и това е практика в целия свят. И в Германия ли "няма пари за нормални алергични тестове"?Няма такова нещо като "негласна фаза" за васкини на Запад. Там има ясни правила, защото става дума за здравето на хората. Разбира се, червения мозък не осъзнава, че руснаците регистрираха ваксини преди официалните фази да са протекли. Там той проблем не вижда, а се е загрижил за измислена "негласна фаза".

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120"Искам име на ваксина против грип, за ковида е ясно. Ако ми кажеш кое е това чудо което лекува грип, ще млъкна :)"Ваксините не "лекуват". Неграмотен си, тъй че е добре "да млъкваш" докато не се образоваш.

109

Анонимен

преди 3 години

До БобиНапротив, всички минават през 3 фази на изпитания и се следи за ефектите от тях. Ще бъдат готови до края на годината. Ще могат да се произвеждат надеждно и без забавяния.Явно нямаш идея какви са медицинските практики. За едно контрастно изследване в болницата, което е нищо в сравнение с едно ваксиниране, искат да подпишеш, че нямаш искания към болницата. Аман от червени ***, които не могат да мислят и колкото 15 годишни деца.

108

3.11

преди 3 години

До "Мирише на CNN" не мирише а смърди, надеждите са Тръмп да дръпне шалтърите на 10ната нюзфейкмейкъри и да ги пъхне на топло. Пряко и косвено носят вината за над 10 милиона убити за 30-40 години, както и за творението им ковид (био оръжие).

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Искам име на ваксина против грип, за ковида е ясно. Ако ми кажеш кое е това чудо което лекува грип, ще млъкна :)

106

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Нормална" е ваксина, която преминава през стандартния тестов протокол, прилага се без да има нужда от месеци след прилагането за да се разбере работи ли или не и всъщност може да бъде произвеждана. С други думи, всичко, което руската "ваксина" не е.Защо щом е "същата ваксина" АЗ скоро ще завърши изпитанията, а Спутник още е във фаза "нямаме идея какво става"?Да, целия свят разработва ваксини, но това не касае Русия и нейните напъни.

105

Анонимен

преди 3 години

Много шум за нищо, правилно ! Как ще измислят ваксина против ковида, като няма ваксина против грип ? Носете си маските и гледайте някой да не ви "зарази", щото попаднете ли в болница, там е фифти/фифти положението, ако извадите късмет, ще ви напъхат тръбички, по сигурно е към свети Петър :)

104

Joan

преди 3 години

До Само не разбирамА пък братушките ни учеха, че нямало пазар и всичко трябвало на полза роду да се прави. Сега изведнъж взеха да продават, че и печалба търсят даже. Нещо много комерсиални станаха, като се има предвид, че 50 години ни набиваха ценностите на комунизма.

103

до 114

преди 3 години

10 долара е цената не е никак ниска крайна стойност , за масов продукт.