29

хм

преди 3 години

А тая знае ли 30% от 7 милиона колко е ???Учителите да не са различна биологична единица???

28

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че проблема го има в цяла Европа. Вече има и научно доказателство, че училищата са голям проблем ако искаш да контролираш разпространението на вируса.В крайна сметка ще ги затворят, но пожара вече гори.Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройки Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак

27

Анонимен

преди 3 години

Кастрева, кой ги проверява тия ученици дали са под карантина? Защо по състезания ходят ученици, поставени под карантина и защо не се глобяват родителите за това нарушение?

26

Анонимен

преди 3 години

Пълен хаос е в училищата: температура при влизане-никога не е мерена, маски-никой не носи, ни в час, ни по коридори, дистанция-нула, учителите маски не носят, шлемове-абсурд.Дотук някакси го преглъщаме, но какво се случва с децата, които за по 2-3 дни отскачат семейно ту до Турция, ту до France, Italy и т.н.,за да се видят с тяхни близки. Връщат се в клас и отново нито маска,нито тестове,нито карантина. А останалите се травмират психически и се молят дано не е внесена короната в класа. Садизъм!!

25

Анонимен

преди 3 години

Аз сън родител на 4 класнил и настоявам на онлайн обучение.

24

Анонимен

преди 3 години

Да ви....предмета и материала. Оставете децата да си живеят дивота. Заразни и кресливи лелки - педагожки

23

родител и учител

преди 3 години

И до върха на носа си не виждат. Децата няма и да разберат, че са заразени/не е така за родителите им и бабите им/ , а когато се стигне до дистанционно обучение дали ще останат учители - то и без това ги няма. Умни хора. За това ни е такова и образованието.

22

Анонимен

преди 3 години

Брей тез проценти как растат от сутринта...! Сутринта Вълчев казва 15% , към обяд чета 25% , сега пък станали 30% .Чудя се утре колко ще са? Ми да чакаме да станат 1000% или докато всички окапеме като есенни листа!

21

Анонимен

преди 3 години

Според мутрите, 100% заразени учители и персонал и 100% заразени ученици, наистина в висок процент. Що не си......

20

Анонимен

преди 3 години

В нашето у-ще има 1690 ученици.30% со 507 човека.Към 140 учители -42 .Тази има ли представа колко много хора са това???

19

malart

преди 3 години

Те учителите може да отсъстват по други причини. Махмурлук например.

18

Геноцид

преди 3 години

Когато имаше по 10 болни на ден всичко беше затворено, учениците учиха онлайн. Сега при 1500-2500 на ден няма проблем - кръчмите и дискотеките работят, учениците в училище. Това си е чист геноцид. Тези хора са за затвора. Когато се изтърве съвсем положението тогава ли ще вземате мерки бе ненормалници? Цяла Европа взе да затяга мерките, а тук още си играем на има вирус - няма вирус. Заведенията препълнени и на никого не му пука-иначе няма нарушения. Кючека е по важен от здравето

17

Родител

преди 3 години

Госпожо Кастрева, дайте вашите деца на първа линия да бъдат .Защото нашите деца не са някакви играчки които утре можем да купим от магазините и да ги заменим с нови Вие незнаете ли ,че ЗДРАВЕТО е БЕЗЦЕННО..Замислете се и колегите Ви от МОН.

16

Въпрос

преди 3 години

Това невежество и наглост, не са ли подсъдни?Оставят населението на масово изтребление, защото 5-6 малооумници искали педагогическа среда за децата им (т.е. някой да ги гледа и да не им висят на врата).Поне учениците от 7-12 клас могат МОМЕНТАЛНО да се върнат онлайн!Когато виждаш ясно, че един камион отива към пропаст и викаш на шофьора "Дай още малко, има още място" и накрая той падне, не си ли виновен? Няма ли да влезеш в затвора?

15

Анонимен

преди 3 години

Ами вижте сега ква е работата. Те си гонят бройки. Надяваха се, че докато се стигне до 20% отсъстващи, ще имат достатъчен брой заразени. Ама то кво става - трябва да карат с автобуси до лабораториите от ***, за да успеят да стигнат норматива по план. Ами начи тогава няма да затворят на 20%, а на 30%, щото им трябват заразени.

14

грую

преди 3 години

аз моите деца (2) от утре ги спирам

13

Затваряне веднага

преди 3 години

Да вземате да пускате децата, че първо вас ще ви сложим "доброволци"в Ковид отделенията.Ще чакат 30%-нагли ****и. Да сте чували думите -здраве и превенция,или в МОН чак толкова не ви стига акъла.

12

избирател

преди 3 години

И плюнката си вече няма да хвърля за ГЕРб. Ебаати и малооумниците. При това всички са били на присъствено обучение.

11

Анонимен

преди 3 години

До РодителТо не е въпросът тя какво ще им каже, а дали родителите ще отидат да й откъртят главата или няма. Тя разчита, че няма.

10

Анонимен

преди 3 години

"Тоест картината е изключително пъстра и затова тази заповед на министъра дава възможности да имаме ефективна превенция на риска от разпространение на COVID-19, навлизайки във време, в което и другите грипни зарази започват да се проявяват", коментира началникът на РУО - СофияЗначи изчакайте картината да стане еднаква навсякъде, по 50% заразени и тогава се огледайте, ослушайте и вижте дали не минава влак.