43

СичкиШеОмрем

преди 3 години

Ще умрем всички от корона. Единственото спасение е тотална карантина и ходене с маска навсякъде, даже спане с маска.

42

Анонимен

преди 3 години

До 42Е, прочетохме я! То и без нея е ясно, че животът не трябва да спира. Важното е, да се обърне внимание на включеното в разбирането за Фокусираната защита, и най-вече на предписанията в последните два абзаца, а не да си ги тълкуваме по обичайния начин. Щото ние като представители на нация от ярки индивидуалисти по дефолт сме родени като "най-" и е без значение кой какво ни казва, съветва или призовава - личното право и интерес винаги са с предимство пред задълженията и отговорностите ни.

41

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусите не са от сега: "Rhinolophus ferrumequinum alphacoronavirus HuB-2013"; "Myotis ricketti alphacoronavirus Sax-2011"; "Nyctalus velutinus alphacoronavirus SC-2013"; "Bat Hp-betacoronavirus Zhejiang2013" и т. н. и още десетки със щамовете. През 2013 г. месец декември болниците бяха претъпкани и даже леглата ги слагаха в коридорите. И тогава умираха хора! Поискайте справка за периода декември 2013 г. - март 2014 г. Защо е тази истерия сега .......... ами помислете и кажете!

40

Анонимен

преди 3 години

Четете The Great Barrington declaration, 35000 учени от цял свят казват товаГлупости. Сбирка на откачалници и няколко стари моми.

39

Анонимен

преди 3 години

Тези които градят антитела имат краткосрочен имунитет които бързо отшумява.това показва че ваксините няма да свършат НИКАКВА работа!!!Тези които не градят антитела обаче са с пожизнен имунитет.Малко са но............са щастливци в конкретният случай.Могат да се заразяват колкото си искат но не се разболяват.Аз не правя антитела........

38

Uranus!

преди 3 години

учените нямат хал-хабер идея какво правят!

37

Анонимен

преди 3 години

И пак до 32Колкото до папиломавируса, май и такава имаше. Церварикс или нещо такова беше, но там драмата е, че тази ваксина е адресирана и включва само няколко от над 200-те типа HPV.

36

Анонимен

преди 3 години

До времен 32Нека се фокусираме само върху вирусните инфекции възникващи след ухапване от комари и кърлежи. За част от тях от доста години има сполучливи ваксини, макар и по ред причини не толкова популярни у нас. Като произход май се причиняваха от арбовируси:кърлежов/японски енцефалиткримско-конгоанска трескажълта трескаденге и чикунгуняКъм тях може още да добавиш хепатитите А и В, както и за бяс-А.Като за начало, надявам се да е достатъчно.

35

ъхъ

преди 3 години

Това, което описвате, е именно клетъчен имунитет. "Запомня" определени фрагменти и сработва моментално при дразнител, без да алармира главната имунна система. Първата стъпка от имунната защита като комплекс.Изключително ярко изразено при коронавирусни инфекции, ковид включително.

34

Напиши коментар

преди 3 години

Мисля, антителата на тези, които са преболедували COVID-19 са програмирали нещо, като реакция на организма при повторение на попадането на вируса в организма. Затова, след като веднъж е заложена такава програма, самите антитела не са вече нужни. Което, според мен, не значи програмата на всеки организъм е достатъчно полезна, за да спаси човек от повторно заболяване. Просто има реакция, но дали тя би дала достатъчно силен отговор, това вече е друг въпрос.

33

Кох

преди 3 години

Описаното в статията важи за мнозинството вирусни заболявания, включително различните коронавируси. Топлата вода ли преоткриват?Отделно, при коронавирусните инфекции (т.нар. настинки) най-активна роля играе клетъчният имунитет където нивата на антитела спадат много бързо, а не главната имунна система (сработва при по-тежка клинична картина).Това го знаят и първокурсниците, каква е идеята на тази статия? Ако зора е да си бием набързо надялканата ваксина - не мерси.

32

Хахо

преди 3 години

Просто си ежете найката с тия заглавия.

31

анонимен

преди 3 години

То и за гриповете от всякакъв вид и сезон няма имунитет! И сега какво?! Сполучливи ваксини са направили срещу бактериални инфекции :шарка, холера, тетанус, туберкулоза.Ако някой знае сполучлива вирусна ваксина да пише! Ако можеха досега да бяха направили ваксина за папиломавируса /HPV/, ама не са!

30

Анонимен

преди 3 години

До Пуньо РошкиАко ти е писнало, блъскай си една ваксина в кратера и на Марс.

29

Добро утро

преди 3 години

Малкоумни сте бе.

28

Пуньо Рошки

преди 3 години

Аман от всезнайковци тъпун*гери, дето все виждат конспирация във всичко, което не е дошло от РАША мафиота сборщина :D

27

Titanus (ЦицaAнуc)

преди 3 години

До Uranus! (ЙорАнус)Точно така. Ваксините и либералите на Марс!

26

славянин

преди 3 години

Внушението е следното: от естествeното заразяване с вируса траен имунитет няма, но от изкуственото с ваксината e много траен, затова всички трябва да бъдете ''предпазeни'' от него единствено с ваксина! Прекалено плоски и плитки са им лъжите, явно са доста изчерпани идейно-ментално!

25

Uranus! (ЙорАнус)

преди 3 години

Кажи после как да им вярваш на учените!

24

Мутафчийски

преди 3 години

Не, имунитет не се придобива! Само ваксината ще реши проблема!