5

Анонимен

преди 3 години

Че за един лист ,тия Еконт вземат 8 лв )

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Може да добавиш и "по банков път (!)" - онлайн плащанията към международни търговци задължително трябва да се правят или през PayPal или през дебитна карта, защото единствено при банков превод не можеш да подадеш заявка за връщане на пари (chargeback).

3

2300 евро

преди 3 години

Е цена за средно качество велосипед. Наложеният платеж действа само в България. Ако пазарувате нещо от чужбина, никой няма да ви прати стока без предварително плащане. Затова се пазарува само от сайтове, които предлагат Escrow плащане, от типа на Aliexpress.

2

Анонимен

преди 3 години

Частно лице от Чехия продава велосипед, после с купувача се свързва голям магазин като посредник на частно лице (!), с който той не е сключвал договор (!), и му казва да преведе по банков път пари на друго частно лице (!) в люксембургска банка (!) с обещание, че парите нямало да бъдат изтеглени (!), макар че вече са необратимо в чужда банкова сметка. Лъчезар е научил урок, за съжаление за много пари, и е добре и другите да знаят, че хората не са по принцип добри.

1

Анонимен

преди 3 години

За едно колело изхабил 2300 евро. А чехът ще си купи нещо по-полезно с парите му. 2300 евро са спасени от този бг прахосник.