30

Анонимен

преди 3 години

да лъжеш в политиката не е грях?!Къде го прочете? Кога успя да го сънуваш? :)))))))))

29

Христо Христов

преди 3 години

До 27"Оказва се обаче че лъжите се разпространяват най много в България." - *** верно ли? Дан'би да е дошло от демокрациите, като холандия например, където премиерът им заяви по телевизията: да лъжеш в политиката не е грях?!

28

От 10

преди 3 години

До 12Ако живееш на острова можеше и да знаеш повече отколкото ти пее световната преса. Половината шотландци бълнуват фрийдъм без да разбират къде се намират. Петролът който имат и заради който пискат срещу Лондон след десетина години ще е отживелица. Освен него, уиски и туризъм друго нямат. А пък да, тя Европа ги чака с отворени обятия.... Ще отнеме от 2до 5 години приемането им обратно в съюза. Дотогава ще са заприличали на Румъния..... А северно ирландците толкова се мразят с католиците че...

27

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш ,ако наистина живееше в Единбург , нямаше да заливаше форума с тъпите си и измислени коментари. Лапай таблетката и лягай. Точка.Ими ако живееше в Пирдоп какво би му попречило да залее форума?? :)))) Оказва се обаче че лъжите се разпространяват най много в България. Резултатите се забелязват даже и от Космоса! :)))))))))))

26

Анонимен

преди 3 години

Другарят Керемидов кога започна да разбира от капитализъм?

25

Анонимен

преди 3 години

До пича дето "уелс обсъждал отделяне" - то и по нашите кръчми много неща се обсъждат, но де ще иде най- бедното британско регио? С единствена граница Англия и бизнес план: социални помощи от ес ала България?!

24

Анонимен

преди 3 години

Браво на Джонсън, че слуша хората, а не слугува на едрия бизнес както искат брюкселските мекерета.

23

Анонимен

преди 3 години

Накратко турчинът се прави на сърдито дете, което са му взели играчката и на мравка, която плаши слон, едновременно. А британците им харесва да му слушат наперените глупости, понеже още сънуват империи. В момента който британците видят как потъват, ще го изритат като мръсно коте.Но, кой каквото си направи.

22

Анонимен

преди 3 години

Бай Милан Керемидов чува петела, но малко преиграва. Рошавият турчин наистина си играе на котка и мишка с ЕС, но всички знаят, че блъфира, защото няма силни позиции. Несигурността след брексит, корона пандемията и неизвестността от американските избори със сигурност не са козове в ръкава му, а седмаци. Това е игра ва банк, в която се вманиачава да докаже на другите колко не са прави и колко той е прав.

21

ББ

преди 3 години

хаха...ченгета и ***...да убиваш финансирайки мафиоти които убивам човешки същества...само защото имат депутати от ЕНП в ЕП и те държат на власт...е дИмокрация...а да предупредиш хората,че финансират престъпници и им отнемат свободата,че липсатана образование,медицински услуги,Справедлива и независима Съдебна система..за което плащаме...било нещо лошо...Хайл....мама меркел ще ви плати за минусите...плющете..Бог да пази Кралицата!!!

20

ББ

преди 3 години

хаха..то така създадоха и Хитлер...скапаният ни свят има нужда от нов...Хайл,Бог да пази Кралицата!!!ЕС е новият СССР...фалшив,несправедлив,лицемерен и безпътен..

19

ББ

преди 3 години

Клишета...британците си се борят за просперитета на Народа си...притинстанити са отново от немци и французи...да видим Австралия,Канада,САЩ...ЕС все повече заприличва на СССР...несправедливост,лицемерие...бедност...имат само пари...които си печатите сами,ИС все повече се превръща във несправедлив съюз воден от страхливи и некомпетентни политици...да финансираш мафиоти в източна европа за да запозиш властта си??? не чувано и недопустимо...България...Унгария...Полша...Малта.....ЕС и ЕНП са мафия

18

До 17

преди 3 години

Лъжеш ,ако наистина живееше в Единбург , нямаше да заливаше форума с тъпите си и измислени коментари. Лапай таблетката и лягай. Точка.

17

Анонимен

преди 3 години

До 1 гадина ще станем свидетели на независима Шотландия и на обединена Ирландия........ Да, аз живущ в Единбург, женен за шотландска от 17 години знам по малко от теб, български "доказан" политолог от най самоунищожената държава в ЕС - България ! :))))))))))

16

До 13

преди 3 години

Грешиш рейтингът на Никола скочи по време на ковид кризата дари и в Англия. Торите са уплашени Майкъл Гов вече формира групова , която по всякакъв начин да осуети вотът за независимост и това вбеси шотландците. До 1 гадина ще станем свидетели на независима Шотландия и на обединена Ирландия.

15

Анонимен

преди 3 години

Българските граждани в България са много добре "оправени" та почнаха да дават акъл на англичани и шотландци!

14

Анонимен

преди 3 години

Истина е, че боджо го дава много сербез, но никой не е сигурен какво идва. Корона кризата дойде в най-лошия момент за ю кей и прогнозите със сигурност не са добри за никого.Тъкмо се напразнуваха, че са излезли и боджо ги затвори по къщята.Фокусът се измести на друго място вече. След 3 години ще се види кой кум и кой сват.

13

Анонимен

преди 3 години

До 10Шотландецът тип Рапси Незбит няма ей така лесно да се откаже от щедрата английска социална осугуровка на която живее вече 50 години. Мани я тая Никола какви ги плямпоти, рейтинга и е много зле!

12

До 11

преди 3 години

10 е прав. Учи езици и чети и световната преса ,и не ни занимавай с не компетентните си виждания за състоянието на съюзът наречен обединено кралство. Шотландия: Никола Стърджън ( премиерът на Шоттландия) преди ковид кризата направи няколко совалки които и осигуриха подкрепата на северната лига , и на ЕС ( прочети що е то северна лига в Google). През февруари Sinn Fein спечелиха изборите в Република Ирландия и имат подкрепата на над 50 % от хората и от двете страни на границата .

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Ако имаше малко сиво вещество нямаше да напишеш глупостите които си написал. Шотландските полички ако имат неблагоразумието да се отделят ще вкусят един много горчив и дебел ур.Нямат икономика за да оцелеят самостоятелно и да запазят стандарта си! За уелс пък такава простотия си написал, че не знам какво си шмъркал, аспирин ли? Северно ирландците също няма да се обединят с католиците на юг. По скоро ще изтъргуват повече самоуправление от Лондон.Те южняците ей така ще ги приемат...