35

анонимен

преди 3 години

До кой я уби? Поклон пред паметта и но има и нещо друго. Този вирус може да циркулира 2-3 години още какво правим тогава. Трябва ли да има затваряне на държавата и какво ще стане с тази държава. А що се отнася за онлайн обучението е мижи ке те лажем. Трябва да се научим да живеем с този вирус както с останалите които циркулират. Нима грипните епидемии не са също опасни за хората???

34

кой я уби?

преди 3 години

Министрите, които пуснах присъствено обучение +Сама си е виновна -Напред науката е слънце и изисква жертви.

33

Анонимен

преди 3 години

Според теорията на националсоциалистите ,,непълноценните,, хора с придружаващи заболявания не заслужават шанс.

32

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е нашият МенГеле.Нямало нужда да се пазим от вируса и пропагандира опитът с хора.Да сме били боледували поголовно,та после да остане ,,здраво поколение,, с имунитет.Колко познато.

31

Анонимен

преди 3 години

При децата смъртни случаи на практика няма. Да, децата още нямат диабет, нямат хипертония, нямат инфаркти, нямат онкологични проблеми. И те не умират, а изкарват Ковида без симптоми. Значи всички представяни като съпътстващи заболявания, не са съпътстващи, а основни. Човек с диабет умира от диабет преди всичко, човек с автоимунни реакции умира от тези реакции преди всичко и т.н.

30

Анонимен

преди 3 години

Имаше заразени полицаи, да затворим ли полицията? Фандъкова сподели, че 10 процента от машинистите в метрото са под карантина, да затворим и метрото?Десет курсанти във военният университет са под карантина, да затворим и армията? Бойко Борисов е заразен, да затворим и Министерски съвет? Депутати са с коронавирус, да зотворим и Народното събрание? Никой нищо повече не трябва да затваря.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Споко, друже, въпрос на време е да провериш колко си здрав и как действа вирусът с хора в твоето състояние. Успех в проверката!

28

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 22.Учителското съсловие, както всяко друго съсловие, трябва да ходи на работа. Учителите не са в по-голям риск от касиерите в големите магазини или фармацевтите в аптеките, или полицаите, или почти всеки друг. Защо не ти прави впечатление починалия полски шофьор на ТИР в Перник. Или и транспортът трябва да спре.

27

Сата НАТО

преди 3 години

Не разбирате ли простата законоверност?Докторите получават извънредни коронавирусни пари. Естествено, че със всички сили ще подържат измамата, дори с цената на някой и друг уморен в интензивното не щастник.

26

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ви каза, да не ходите в болницата, ама... паниката е безкрайна.

25

Анонимен

преди 3 години

Това са заболявания , с които хората може да живеят до дълбока старост . И астма , и диабет , и сърдечни заболявания . Ама се появява коронавирусът и ги довършва за седмица------Глупости.Аз също имам астма и 20кг в повече и никакъв вирус не ме е хванал. Не разбраха ли тези тьпанари, че като отидат в болница, ще ги уморят за попълване на статистиката? Който не е вдянал за какво става въпрос и вярва на телевизора, сам си е виновен.

24

Анонимен

преди 3 години

Просто някои нямат късмет.Така е решил господ.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20.Това не са заболявания, с които човек може да живее до дълбока старост. Това са заболявания, които са основна причина за смъртност. Тези заболявания правят човек особено податлив при всяко отклонение в околната среда. Дори рязко застудяване на времето е вредно и може да бъде фатално за тези много болни хора.

22

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли е срам, заради някакви несретници и горди бродяги, прежалихте лекарското и учителското съсловие.

21

Илиян

преди 3 години

Горката женица, поне получи безплатно изпращане! Нека да тежи на съвеста на тоя .....министър!

20

Анонимен

преди 3 години

До Ко?! Не?! 11на 49 години е жената , с диабет Защо има хора ,които им е толкова трудно да проумеят . Това са заболявания , с които хората може да живеят до дълбока старост . И астма , и диабет , и сърдечни заболявания . Ама се появява коронавирусът и ги довършва за седмица

19

Анонимен

преди 3 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройки Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.Вече набират студенти да заместват учителите, които паднат в тая неравна битка със заразата.Друг е въпросът и доколко хора, които все още нямат диплома могат пълно

18

The Real Бай Иван

преди 3 години

Най-ужасното е, че има още мангъри и мангъзи дето смятат, че такъв вирус не съществува. Кога налапат маркуча и ги помпат с компресора с най-голямо удоволствие ще ида да даря малко урина за тях. Колкото литра искат. Може венозно да си я слагат, може и да я пият. В нея също има антитела ... надявам се.

17

Анонимен

преди 3 години

Герб унищожи страната и икономически и физически

16

Анонимен

преди 3 години

Ква битка бря,хвърлила е топа,но се съмнявам да от вируса