9

тиква

преди 3 години

любомирчо май ще ходиш при бай ставри ако не докажеш къде ти е куфара който намерената ти подари за коледа я разкажи на разследващите със какво те ядоса че я сложи в толкова тесен куфар

8

Теди

преди 3 години

А ДЕМОНА НИКОЛИНА ВЕЧЕ Е В АДА

7

Теди

преди 3 години

Мария Козарова в немски затвор

6

До 5

преди 3 години

Ами да, милиционерите си вършат работата само когато е битово убийство и когато предполагаемия убиец е бай НИкой. Тогава и съда е страхотен, Дава добри присъди. Ама само тогава. Иначе ако някой мамин синковец блъсне или убие човек и маминия е синче на някой с много пари... след 3-5 години има условна присъда. Така, че говори си.

5

stiling до Totenkof

преди 3 години

"Предстои разследващите да изяснят как и кога е настъпила смъртта на младата жена."Драги преди за плюеш "Милиционерите" трябва да прочетеш някъде и да разбереш,, че прокуратурата и съдът искат да се изясни механизма на убииството. Тосест заклана ли е, с *** предмет ли е ударена, удошена ли е и тнт. Това е от значение за произнасянето на присъдата, особено ако е убита по особено жесток начин. Така, че като не разбираш от тия неща не плюй по "Милицията" и не изказвай мнение без грам да разбираш!

4

Анонимен

преди 3 години

Някъде четох,че в Перник вилнее кървава секта от главорези с протекции в МВР и Прокуратурата в Перник!Да не са случайно те!

3

Totenkopf

преди 3 години

"Предстои разследващите да изяснят как и кога е настъпила смъртта на младата жена." Това не го разбрах, намерена в куфар и вместо да разследват убийство???? Тия милиционери напълно ли изкукаха или пак некви съчинения на журналистите е това?

2

Хорейшо от Маями

преди 3 години

90 процента от убийствата на жени са близки мъже. Действайте

1

Saki

преди 3 години

На Любчо започва да му пари под краката, сигурно целия се е изпотил и пуши цигара ,след цигара . Кофти времена го очакват.