99

Фелшер

преди 3 години

Забрана на всички дизели на 10г.....Кансерогенни финни частици,едно време нямаше дизелови леки коли в България и нямаше такова замърсяване на въздуха и масов мор...

98

Анонимен

преди 3 години

Навит съм да карам електрически автомобил, ако ми го подари някой!

97

Видими резултати....

преди 3 години

Е,то ние в БГ сме си бунището на Европа всичко ни е боклyка на западняците.....

96

Анонимен

преди 3 години

Нйе пък предупребдаваме ООН за рушвета със Маслините ;))) опааа Ваксините ..... :) да си гледа Лоби Интереса

95

гост

преди 3 години

До ggggООН предупреждава за опастностите които крият жени за една нощ !

94

FF

преди 3 години

ООД...такова де ООН , да трае,вместо да насърчава комерсиализма да си гледа ковид далаверинга..че стана една рушветчийница там...ваксинки,тестчета да върви бизнеса...След като 6.5 литра бензин може да е еко...в нормите така и всички цикалки моторчета в Европа може да са.Който не е ходил в Австрия да види пушещи дизели да ходи.Таз паранноя с дима понеже е виден е шизофренна.Тия дето пласкат на бензин а не виждат тоулола дето им скърца по зъбите...*** така е за невидимото не се говори.

93

Анонимен

преди 3 години

Имаше скеч на едно английско комедийно дуо. Казваше се Да убием бедните. За това си спомних, като прочетох за мнението на Оооо, не!

92

ООН

преди 3 години

Тези да ми дадат пари и ще си купя кола на ток.

91

gggg

преди 3 години

някой случайно да знае как да си намеря жена за една нощ

90

Някой

преди 3 години

Корупцията и лобистите са стигнали и до ООН

89

анонимен

преди 3 години

Докато нямаме истински пунктове за ГТП, стари дизелчета с изтърбушени катализатори ще ни тровят. Особено в София е нещо страшно, по светофарите не се диша. В другите градове автопаркът не е по-добър, просто колите са по-малко. Не знам какви коли се внасят при нас. Едната ми дизелова е на 350 000км, чисто нова, никакви проблеми не съм имал досега. Другата на 150 000, все още е като излязла от магазина. Или си купувайте коли с проверена история или нови от магазина, другото е скрап.

88

Пейо

преди 3 години

Дойде ли зимата започва тази песен.Дойде ли Нова година започва песента за увеличаване на гражданска отговорност!*** сме си и овце !

87

пецата

преди 3 години

Изказването носи тънък подтекст който трябва да се разбира така: заради бедняците се изнасят трошките и бедняците ги карат и замърсяват нашия въздух който ние дишаме , ако ги няма бедняците няма да има и стари авто

86

Анонимен

преди 3 години

Единственият изход е, тези, които нямат пари за нов електромобил, да бъдат наказвани с такси и данъци. Щом нямат пари, да ги глобим! Те са виновни, че умират малките тюленчета.Само да не мислим, примерно, за това, че само един от презокеанските кораби, с двигател с размер на еднофамилна къща, горящ тонове мазут, бълва повече *** от цял град със стари автомобили.

85

Анонимен

преди 3 години

Писна ми...като нямам пари за кола, ще си купя КОН! Шефът ми има 3 коли, иска да купува 4-та...а са 2-*** в семейството. Когато му го набивам в очите, казва, че никъде не пишело, че аз трябва да имам кола...Майната му! Ще си купя КОН!

84

11

преди 3 години

С тия заплати толкова. Всеки иска да нова кола, но на тая мизерия.... Ще караме на 20г. Коли и така....

83

Баче Кико

преди 3 години

Мойта е нова - от 2005 е.

82

.

преди 3 години

Да, ама тези коли са единствения начин някои хора в бедни страни включително у нас да си имат кола!

81

Анонимен

преди 3 години

В София рядко ще видиш да се движи кола със софийски номер, която да е с по-нисък стандарт от Евро 4-----Евростандарта нищо не значи.Едно БМВ с Евро 6 като е с 4 или 5-литров двигател, пак харчи колкото три малки.

80

Анонимен

преди 3 години

ООН трябва да се закрие.Това е остаряла организация пълна с чиновници,които само констатират и не предлагат решения.Кой ще кара стара кола ако има пари за нова?Значи къде е проблема и какво се установява на практика?!