28

Viva la France!!!

преди 3 години

Браво мосю Макрон,най-после някой да го каже на глас някой от позицията на висок пост!На Франция много държава си съюзници и НАТО и САЩ ,ЕС, Великобритания и много други така,че смело напред!

27

Просветлен

преди 3 години

Схемата е ясна, криза идва, няма да има работа, гледат да разкарат излишното *** да има за тях. Интереса клати феса, ефенди Макрон.

26

La France

преди 3 години

Браво на г-н Президента! Vive la Republique, Vive la France!

25

Анонимен

преди 3 години

Макароне, до сега си ги внасяхте, твърдяхте пред цяла Европа че били свестни, сега се събуждате от либерастията си, и почнахте уроци да ни давате на НАС, че сте борили тиранията. Спрете да я внасяте, кажете не наци-бабушкерата да върне нейните "архитекти, доктори, учители и инженери" от където си ги внесе...това са ПЪРВИТЕ стъпки в борбата с тиранията, не само празните ви думи.

24

Анонимен

преди 3 години

До ШовенКакви 12 часови зони те друсат бе човек???

23

Макарончо

преди 3 години

Вярва в небесни картофи. Тия не подлежат на оправяне, докато се заблуждават, че ще ги вчовечат, те им кроят шапката.

22

Аз, Човека

преди 3 години

Тук Франция е права! Не може все да си затваряме очите,когато потъпкват различните от мюсюлманите ,за да не стане ей ,че ба проблем,но когато се случи някаква критика към исляма веднага някакъв си фанатичен ***,ще реже глави на хора! Трябва ясен отпор на всички страни ,да се покаже на ислямистите,че се очаква и от тях толерантност!

21

Анонимен

преди 3 години

Единственото спасение за Европа е - товарят ги на кораби и самолети и кой откъде - айде обратно.Стига вече тероризъм, стига вече сме се огъвали.

20

Шовен

преди 3 години

Франция е единствената страна, която няма американски бази. Франция е единствената европейска страна със свой собствен космодрум и независима космическа програма. Франция притежава най-много ядрени оръжия в ЕС и само САЩ и Русия имат повече. Франция е единствената страна в света, която се разпростира върху 12 часови зони. Франция е преживяла две световни, френска революция, религиозни войни, наполеонови войни, сто годишна война. Ще преживее и ислямския екстремизъм.

19

френската

преди 3 години

Култура е еталон. Не всички го разбират.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ако утре на теб ти хрумне да разправяш наляво и надясно, че Турция всъщност в България 5 века се е грижила за просперитета ни, и нии е пазила от нашественици и да не нис е нарушават гражданските права, трябва ли да ти се позволява да го правиш и ако искаш да агитираш и други да го правят или не? Това нарушава ли ти свободата на словото или не?

17

Анонимен

преди 3 години

"Като са такива свободолюбци защо вкарват в затвора всеки,който се усъмни в холокоста!?"Във Франция е забранено да отричаш арменския геноцид. Голяма свобода на словото, няма що!

16

Анонимен

преди 3 години

"палячов като ердоганьо оглави дивашкатa "държава" туркия и ето го резултата"Ако има лош резултат за Турция, това е защото християнските държави налагаха санкции без никаква причина върху Турция. Ердоган няма нищо общо с лошия резултат. Дори напротив - колкото и да е странен, той защити интересите на държавата си и народите живеещи в Турция. Докато нашите в България клякат и правят каквото им кажат господарите им.

15

Анонимен

преди 3 години

E, Макрон многократно и недвусмислено използваше езика на омразата, а сега обърна палачинката. Видя как дори човек като Ердоган успя да го постави на място. Ердоган не направи нищо лошо, той просто показа на Макрон как може да го бие е неговите камъни по неговата глава. Макрон имаше ли анти-ислямски изказвания? - Имаше! Какво повече да говорим тогава?

14

али

преди 3 години

палячов като ердоганьо оглави дивашкатa "държава" туркия и ето го резултата

13

тъй тъй

преди 3 години

Това не е свобода на словото!Това е пълна липса на уважение към чувствата и вярванията на другите!Да се гавриш с ценностите на хората е ***!Като са такива свободолюбци защо вкарват в затвора всеки,който се усъмни в холокоста!?

12

Анонимен

преди 3 години

Да се гавриш с религиозните чувства на хората независимо от какво вероизповедание са нито е свобода на словото ,нито равенство ,нито братство.

11

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТочно ти почитателя на диктатурите да говори за ценности и възход е като Сталин да говори за човешки права.Лика прилика.Отивай да въртиш таблата.

10

Франкофил

преди 3 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Падне ли Франция, пада цивилизацията защото свят без Франция е като човек без туптящо сърце. Няма нация на планетата, която да не дължи нещо на тази велика страна. САЩ, Англия, Италия, Испания, Германия и по-голямата част от света дължи съществуването си на Франция. "Всеки човек има две страни - своята и Франция" - Бенджамин Франклин. Браво на Макрон, че не мълчи, а заема позиция и се изправя срещу ислямизма.

9

наблюдател

преди 3 години

Борбата на Франция е като да плашиш куче,че ще го биеш с кренвирш. Прибраха от цял свят тарамбуки, гледат си ги, разможават си ги, а после не искат да берат плодовете на толерастията. Сами си го направиха франсетата, никой не име виновен.