19

Анонимен

преди 3 години

Утре щи кажат що купуваш свински салам в магазина или луканка и ще заколят.

18

Анонимен

преди 3 години

Гледайте интервюто на Дудаев от 1995г в тубата, там всичко е обяснено

17

евроатлантик

преди 3 години

От кога на ядрените физици им викат терористи ?

16

Феликс

преди 3 години

Карикатурите на шарли ебдо и вкусните свински пържоли са отличен тест за влизане в Европа. Ако се смееш на първите и искаш да отхапеш от вторите - може да влизаш, всяка друга реакция - предупредителен изстрел в главата.

15

Хи хи хи

преди 3 години

Франция е свършена до 10-20 години.

14

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЕх, а в Русия чеченците са на щатна служба при диктатора и изпълняват мокри поръчки. Там държава и тероризъм са едно.

13

Христо Христов

преди 3 години

Ако беше вършил золуми в русия и го търсеха от там, вече щеше да има решение на европейския съд за правата на човека и изявление на амнести интернешънъл в негова защита, а правителства и нпо-та на ес щяха да се засъпват за него и искат освобождаването му - както стана с чеченеца/узбек чатаев... който после взриви летището в истанбул.Да им е за урок на всички чеченци как трябва да действат за в бъдеще.

12

Анонимен

преди 3 години

А бе убивайте ги бе няма място в затворите и без тва са много а и след излизане от затвора пак правят пакости.Планетата е пренаселена.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Недей да бъркаш..............не "анексират", а ДА СИ ВЪРНАТ КРИМ!!!! Ако не си ходил на училище и не знаеш, още руската императрица Екатерина Велика ПРИСЪЕДИНЯВА КРИМ КЪМ РИМСКАТА ИМПЕРИЯ!!!! И то преди повече от 200 години! А това, че по недоразумение след разпада на СССР остава на украината, която си беше руска република, това е друга песен!! ВСИЧКО ЧУЖДО В ЕДИН МОМЕНТ СИ СЕ ВРЪЩА НАЗАД!!!! Вие гледайте как сега още области ще се ВЪРНАТ КЪМ РУСИЯ, защото ВИНАГИ СА СИ БИЛИ РУСКИ

10

Анонимен

преди 3 години

Само обиждат чеченците - и те са хора като нас. Преди време слушах интервю на Дудаев от 1995г където той предвижда, че руснаците ще анексират Крим...

9

Сакса

преди 3 години

Къде са принципите на демокрацията и свободата на словото? Изказал си мнението тоя хубавец. Когато се възхваляват атентатите в Беслан и Нордост може, в Париж не може. Денес френския вътрешен министър е в Москва да моли Путин и Кадиров да си прибират "стоката" дето преди 15г Франция прие и даде политическо убежище на борците срещу кървавия режим. Да така бяха приети извергите на Басаев и Хатаб .

8

Анонимен

преди 3 години

"А Фигуранта и тримата пpocтаци вече 3 месеца никой не ги закача. Що така?"Ами защо не се пробвате, а гербави убавци?

7

Краси

преди 3 години

Незабавно скопяване !

6

Анонимен

преди 3 години

Да бе да........"чеченци", пристигнали по на 2-3 годишни във Франция с родителите си, които са били отявлени поддръжници на терористите в Чечня и Дагестан! Докато Путин се бореше с тях, тия лицемерни западняци ги наричаха "борци за свобода", дадоха им статути на беженци, отхраниха си ги във Франция, па сега.............олеле!!! И постоянно подчертават, че били родени в Русия! А КЪДЕ СА ОТГЛЕДАНИ И ВЪЗПИТАНИ???? Разбира му главата на ке-ле-ме-то на 2 години откъде е! А къде се е възпитало.....

5

Анонимен

преди 3 години

А какво станс със свободата на словото?

4

Анонимен

преди 3 години

Когато Русия ги издирваше, Франция им даваше убежище и ни убеждаваше, че са репресирани. На ви, сега!

3

Анонимен

преди 3 години

А Фигуранта и тримата пpocтаци вече 3 месеца никой не ги закача. Що така?

2

Тиква

преди 3 години

Западни СМИ писаха на времето че това са Добри хора, те просто искат свобода, На ви: скрити талибанчета и ***-Роми от България.

1

Анонимен

преди 3 години

социално-медиен комунизъм.или социализъм.