8

az

преди 3 години

*** всеки задава въпроси а никой не споменава Хипократвата клетва какво гласи , това не са доктори днешно време , най добре е в мината да копаят за руда , то на това беззаконие , каква ти Хипократова клетва бе братче

7

Истината

преди 3 години

До АмиВ коридорите има много място. Въпросът е - кой ще се грижи за тях?

6

Мисъл

преди 3 години

Сещам се жената в Ню Йорк , дето със сълзи на очи молела хората които и помагали да не викат линейка...или за шведските старци които дисциплини рано даже не им е хрумнало да викат линейка след държавните Ковид указания. Ние не знаем какво имаме ...само за мрънкяне ни бива. Болниците не бива да приемат умниците , които заразяваха с простотията и нехайството си та стигнахме до тук. Всички други трябва да бъдат приемани

5

Ами

преди 3 години

Ако са претъпкани къде да ги слагат, на покрива ли ?

4

Анонимен

преди 3 години

Имат правото да ги вкарат в затвора.

3

Анонимен

преди 3 години

Моя въпрос е някоя болница ще върне ли Борисов или някой от елита, равен ли е достъпа ни до здравеопазване или има здравеопазване за едни избрани и здравеопазване за обикновените хора, където връщат и където пациентите умирет пред студеното равнодушие на лекарите? Тази ли е държавата, която искаме - на двойните стандарти?

2

Анонимен

преди 3 години

СЗО още през март 2020 г.забрани изрично да се ,, прави избор кой да живее и кой да умре,,Затова юристката не е прочела такъв алгоритъм.Забранено е и то не от някаква пожелателно ,, Хипократова клетва,,, а съвсем официално.А болниците разкриват изолатори за лечение на КОВИД в определен процентот капацитета си. Днес той е 10,%,.

1

Мяу

преди 3 години

Чакай сетих се - виновен за това, че алгоротъм няма не са управляващите, на които им е работата да измислят такъв и за 8 месеца не успяха, а 20% дето не носят маски.