448

гроб

преди 3 години

Дано умре. Ама като знам какви сме "късметлии" няма да се отървем от тоя ***.

447

Анонимен

преди 3 години

На мен ми се струва,че от първия път май няма да го покоси вируса...май ще трябва и втори път да го пресрещне ,за да се отървем от него...

446

Анонимен

преди 3 години

Всички ние пишещите тук ви желаем бързо оздравяванеДА си жив и здрав Бойко

445

Горан

преди 3 години

Хора, абе откъде му изнамирате, и избирате все такива криви снимки? На тая пък маската му е на криво!

444

Напиши коментар

преди 3 години

Covid-19 си върши работата по-добре от премиера, затова ще разчитаме на него.

443

Анонимен

преди 3 години

Язък,че трима папи са го галили по тиквата.

442

Ко става бе

преди 3 години

един *** грип независимо от щама който всяка година го караме ги накара да се скрият като мишки.А хорицата по площадите викат оставка.Голяма боза стана.

441

Анонимен

преди 3 години

Борисов спря няколко проекта, които щяха да издигнат България на съвсем различно икономическо ниво. Допусна във властта хора, които не бива да излизат от затвора. Поради тази причина много хора загинаха заради липса на средства в здравната сисъема. Много възрастни хора, работили цял живот, живеят с мизерни пенсии, докато той пълни чекмеджетата. Да обяснявам ли какво му желая?

440

Див Петел

преди 3 години

Болен, но обявява официално това и се самоизолира, както е по правилата, а не като оня *** - фърчилото, дето на връх Шипка са подиграваше и викаше че е измишльотина вируса, а като се оказа контактен не спазва правилата и не се самоизолира.

439

Анонимен

преди 3 години

Утре вие можете да сте болни драги ***. Не хапете ръката, заради която имате някакви доходи, макар и нелегални!!!! Бабекяна няма да е вечен.

438

мира

преди 3 години

Горкото момче че е болен бива ама зарази всички около него то НСО то Кравари То стройтели на нова българия ами излезе че трябва всички да са под карантина дето ги обкаля с джипката а те имат и семейства бе как стана тая работа горките хора тръгна вироса ей няма спиране Ето ви най голямата бройка заразени . тези 4-5 души дето ги обявиха те са най малкия проблем на РЗИ и министъра здравето защо маъчат за другите

437

Анонимен

преди 3 години

Налице са всички основания Борисов да продължи да работи онлайн.Той е силен мъж бързо ще се подобри, съвземе,оздравее и.... да се кандидатира за президент на България.

436

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо Борисов си игра със здравето толмова време.Ходеше без маска,ръкуваше се и прегръщаше наред.Как може след два отрицателни писиара да му кажете,че може да продължи да общува?Тове е престъпление и спрямо него и спрямо околните.Радев е с три отрицателни теста под карантина.Защо смятате ,че Борисов е свръх човек.С вашата некадърност само ще усложните състоянието му.От подмазване ще го убиете глупациииии.

435

Стар набор

преди 3 години

След фон дер Лайен Бойко първи трябва да покаже солидарност с нея, както и дисциплина, оптимизъм и самоувереност, че "заедно можем..." Ето вижте, този вирус не се спира и пред такива велможи като нас, но ние ще се преборим не само с него, но солидарно и със страшната икономическа криза, която ще настъпи...бла, бла. А тази икономическа световна криза се показа още преди 5 години на хоризонта, но Брюкселските зелки си затваряха очите и ЕЦБ печаташе безотговорно пари. Всичко се играе по СЦЕНАРИЙ.

434

Анонимен

преди 3 години

Ако Боко тиквата вземе да пукяса сега от коронавируса най накрая може и да повярваме в тая ционистко-насинска измама ,но най вероятно и Тулупа както и останалите големци,богаташи и управници по света дето се заразиха набързо ще се оправи и после ще разтяга лукуми колко е(страшен) и (смъртоносен) тоя грип. за да държи стадото в страх и подчинение.

433

ДА ИЗЛИЗА ВЕДНАГА

преди 3 години

И ДА ОБЯСНИ НА ЛЕКАРИТЕ КАК КРЪЧМИТЕ ЩЕ СТАЧКУВАТ ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА УМИРАТ ОТ ИЗТОЩЕНИЕ В БОЛНИЦИТЕ

432

НЕ СЕ РАДВАЙТЕ ,

преди 3 години

БОЙКО И ГЕШЕВ ЩЕ СА ДО МАРТ ВЪВ ВЛАСТТА!А , ОТ ДНЕС , САМО В кв."ТРИАДИЦА" , 29-ЧЛЕНОВЕ НА БКП/БСП НАПУСКАТ ПАРТИЯТА НА др.НИНОВА!КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ СБОГОМ С НЕЯ .....ЩЕ РАЗБЕРЕМ ДО МАРТ -2021г.ТАКА ЧЕ....ПИЛЦИТЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ НАПРОЛЕТ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА

431

Икономист

преди 3 години

Не само той, а цялото му правителство е болно. Поради това и мсе още не са си подали оставките. Защото са в отпуск по болест, която е нелечима. Ако не ми вярвайте, питайте генерала Мутафчийски как се лекуват коронните вируси.

430

Шорти

преди 3 години

*** с каскетите сигурно половината от тях са болни от ковид ама нямат пари да си направят ПСР тест.

429

Анонимен

преди 3 години

.Вижте, бързо оздравяване пожелавам на Премиера.