99

Идат мандраджиите!

преди 3 години

Комунистите нападат само пълни мандри! Прав е Борисов да раздаде сиренето и кашкавала на народа,преди гладните шумкари да изкъртят портата на склада.Гледайте сега, как рязко ще им спадне желанието да идват на власт,като няма да има бързи пари, в касата.Щото като дойдат,ЕС веднага ще ни спрат спрат фондовете и инвестициите и гладния народ ще ги подгони с тоягите.Комунистите са силни на компромати, приказки и обещания- само *** хора да намерят е проблем.Захитря народа - помни пpocтотиите им!

98

Христо Христов

преди 3 години

До 8832 ст. На ден може да са вземали лежалите през 50те.Даже ученическите бригади взимаха десетки на месец (гонейки 100).Комбайнерите минаваха 1000.

97

Анонимен

преди 3 години

Мутрите наследиха от тройната коалиция огромен фискален резерв, резерв на здравната каса и сребърния фонд на пенсионната система. Още при първото правителство на мутрите, тези фондове за милиарди изчезнаха

96

Анонимен

преди 3 години

Заеми най-вече от чужбина теглеха "успешните" правителства, а "неуспешните" след тях им оправяха бакиите. Така беше до правителството на мутрите, защото предишните управляваха най-много 4 години, а мутрите управляват от 2009 година. Заеми изтеглиха правителството на Филип Димитров от1992 година, правителствата на Мафиянски и Иван Костов през 1997-2001 години и сега правителството на мутрите. Това са фактите.

95

Анонимен

преди 3 години

Който бяга от народа, хваща коронавирус!Народна поговорка 15841

94

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Когато Олигарски реши да тегли 1 милиард заем нямаше Корона вирус и Световна икономическа криза, впоследствие и от ГЕРБ изтеглиха заем но за да разсрочат кредити на които бяха дошли падежите и които бяха изтеглени от тези които ни завещаха провален бюджет, блокирани европейски фондове и два трапа /Белене и Цанков камък/ в които погребаха милиарди ... и които накрая за капак отарашиха дори и партийната си каса ... !!!

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Ореха мислеше да тегли 1 милиард заем и беше измислил схема как милиарда да замине за Москва.

92

Анонимен

преди 3 години

С чук президента няма хахаха. Пак го прецака

91

Тонката

преди 3 години

Хахаха, бил с ковид дебелака:):):):):):)Бог забавя, но не забравя

90

Анонимен

преди 3 години

Калечко, в тоя ред на мисли, Ореха мислеше да тегли един милиард заем и го оплюхте.А сега - тегли на корем, то няма проблем...Много сте зле, честно :)

89

Калеко Алеко

преди 3 години

Стига популизъм и демагогия бре хора, всички ревяхте да бъдете подопомогнати за кризата и давахте пример с другите европейски страни, а когато правителството под една или друга форма намери начин да Ви подпомогне, заревахте че се дават пари на парче и трупаме дългове. Това че за разлика от други държави Българи има ниска задължнялост и може да си позволи кредити без да се разклати финансово, го дължите пак на това правителство, за разлика от предишни, които фалираха банки и блокираха евр.фондове

88

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да обясни, кое е лошото всички пенсионери ( 2,1 мил.) да получават по 50 лв. месечно по време на пандемията ?Обяснявам ти го - щото това са пари от заеми. А тези заеми ще се връщат. При 2.1 млн. пенсионери, кой ще ги връща... Още обяснения трябват ли ти?

87

Анонимен

преди 3 години

84,Дядо ми, Бог да го прости, беше обиколил цяла Източна Европа по работа. Средноевропейски стандарт, ама друг път. Той сам ми е разправял колко сме далеч от ГДР, Чехословакия, Унгария, че в някои отношения даже от Полша. Само с Румъния сме били горе-долу на една дъска.

86

Анонимен

преди 3 години

Много бяхме прокопсали при социализма. При 32 стотинки трудоден в ТКЗС за година по-малко от 100лв + една кутия цигари тютюнопроизводител на цена от 3 стотинки бяхме стигнали 30-то място в света по стандарт на живот. Хайде скрийте се с русофилските си простотии. Добре че дядо ми си беше купил кожени обувки по царско време та да го погребеме с тях през 1970г.

85

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Доказаният "***" с "червена книжка" от БКП и ДС---БОКО ТИКВАТА ще ви оправи "герберастки нео антикомунисти"!!!! Върнете колелото назад!!!! Но вие не можете да правите такива неща, защото сте "коне с капаци" и един "***" "Бай ***" ви прави на "маймуни" но все пак сте в наведена поза" партер" и ви се плаща да разсъждавате на "глас", защото повечето друго не можете.......

84

Май сме по-добре!

преди 3 години

Като не сме с Москва у нас най-ниската заплата е 650лв. а в Русия 254 лв. (12000рубли)

83

Анонимен

преди 3 години

И хабер си нямаш от "средноевропейски стандарт" Виждал съм го.Българите даже в сравнение са Унгария стържеха дъното.А това за 30те най-развити исономики си го заври в .....Това каква информация даваха нашите големци за пред света и истината е все едно между земята и космоса. Първо шефовете на предприятия надписваха, когато трябва да се отчитат по-гор и след това правителството надписваше, когато се отиташе на международните инстанции.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Когато бяхме с Москва България беше на кучето в г..за.

81

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Москва България беше сред 30те най-развити икономики в света и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот.

80

Факт

преди 3 години

След 30 години американско партньорство България е бедна като страна от третия свят и първа по смъртност в света.