74

Койчо

преди 3 години

Целта на правителствата е да си скрият кражбите и далаверите

73

Анонимен

преди 3 години

Правителствата трябваше да имат за цел спиране на епидемията, а не осигуряване на легла в болниците и допълнителни печалби за бизнеса. Като не го направиха, така ще стане - вирусът ще управлява вместо тях

72

АЙДЕ , БЕ ....

преди 3 години

ДАЛИ Е "кон СТИПАЦИИ" ..ИЛИ "КОН със СТИПЦА"....АМА С "КАПИТАЛ" У ДЖОБА , НЕ Е ФАЛИРАЛ НИКОЙ ...!ФАЛИРАТ САМО ОНИЯ , ГДЕТО СИ ОСТАВЯТ КОНЯ ИЛИ МАГАРЕТО У КАЛТА ...И ЧАКАТ НЕКОЙ ДА ИМ ГО НАТОВАРИ С "КАПИТАЛ" У ДИСАГИТЕ ОТ ПАРТИЙНАТА ИЛИ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА!ЧАТ , ЛИ СИ...?!

71

кон Стипаций

преди 3 години

до 70 (ами да...)Спешно трябвада минеш през пожарната да ти промият ушите , та да почнеш да чуваш !Ако не си чул "от капитализъм" , поне чуй "заради капитализъм" !

70

Анонимен

преди 3 години

Правителствата има от какво да се страхуват.Тези,които командват вируса "не са кучета,те изяждат кучетата"

69

Анонимен

преди 3 години

Правителствата има от какво да се страхуват.Тези,които командват вируса "не са кучета,те изяждат кучетата"

68

Totenkopf

преди 3 години

Един от първите клиенти на Трибунала ще бъде този неадекватен наркоман, клатикурник на държавна ясна, постоянно си казва заклинанието за българската ваксина, че скоро е готова хахахах, човек който никога през живота си не е виждал лаборатория на живо, работещ само с PC модели, напълно изкукал и неадекватен индивид. Една снимка няма никъде в лабораторията все на бюро е.

67

Анонимен

преди 3 години

Бойко Предателя вече вкара в ход мерките поръчани от господарите му, въпреки че преди няколко месеца се кле в противното!Типично по герберастки!

66

Ирония

преди 3 години

Да идват на власт Славчо чалгата и Корнелия с ,,Отр. трио" Те занаят как се управлява К19.

65

Анонимен

преди 3 години

До 60: и така да е,важното е да има ефект!Нали всички "учени" признават,че ковид-19 бил преминал от животинския свят в човешкия?Ама там такава "болест' доколкото зная,няма - извод,животинския свят е по-устойчив на вируси от човешкия!А кой го познава по-добре от ветеринарите?Иначе,всички еквилибристики досега с този вирус направо натрапват извода,че не само е изкуствено създаден,но и се "дистрибутира" по планов път все в "затворени общества"-старчески домове,детски градини,училища,цехчета..!

64

АЙДЕ ХРИСТО ХРИСТОВ

преди 3 години

ВАКСИНИРАЙ СЕ С РУСКАТА ВАКСИНА И ДОКАЖИ , ЧЕ ПОМАГА ...ХА,ХА,ХАААААААА...ТЪКМО ТИ ЩЕ БЪДЕШ "ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО" ЗА РУСКАТА ЧУДОДЕЙНА ВАКСИНА...ХА,ХА,ХААААААААААА...МОЖЕ И МЕДАЛ ДА ТИ ДАДАТ ОТ РУСИЯ .....АМА , МОЖЕ И ПОСМЪРТНО...ХА,ХА,ХАААНИ Е ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ!!!!

63

АМИ Да ...

преди 3 години

ПАРИТЕ И ВЛАСТТА ОБИЧАТ УМНИТЕ И ПРОЗОРЛИВИТЕ!ТО И "КОМУНИЗМА" У НАС ЗАТОВА ФАЛИРА....ЩОТО ВСЕ РАЗЧИТАШЕ НА ПРИМИТИВИТЕ ОТ СЕЛО И СЛАБО УМНИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...НЕ СЪМ ЧУЛ ДО ДНЕС , НЕКОЙ НА ЗАПАД ДА Е ФАЛИРАЛ ОТ "КАПИТАЛИЗЪМ"..ХА,ХА,ХА!

62

Христо Христов

преди 3 години

Отделно, дали руската ваксина лекува шап или е белина - няма значение, ако предпазва.Някой има ли доказан пример, че не помага?ПП. Ще изчакаме да видим дали и ваксината на Астра Зенека, когато а пуснат, има същата ефектинност.

61

11

преди 3 години

Тъз па Уфцъ квай, че кудкудяка тъй?

60

Христо Христов

преди 3 години

Ако някой е очаквал да утрепи вирус с локдаун - това говори само тпо себе си за него.Но спасяването на здравната система си е съществен резултат от всяка една гледна точка и в зависимост от ценностите (Китай vs брюксел) и заслужаваща жертвите, съществена печалба за обществото.

59

Анонимен

преди 3 години

Умен ..и пари и власт.Много си вярваш.Клишета,клишета,клишета.

58

Анонимен

преди 3 години

Само да разбера адреса на тая коронакриза дето управлява....

57

ЕГАТИ ПРОЗРЕНИЕТО:

преди 3 години

"ДРУГ УПРАВЛЯВАЛ СВЕТА"......ХА,ХА,ХА,ХАААААААААААМИ ТАКА Е ОТ СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА:"РЕВОЛЮЦИИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ ПЛЕБЕИТЕ....А ВЛАСТТА СЕ ВЗИМА ОТ ПАТРИЦИИТЕ"КОЙТО Е УМЕН --ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С ПАРИ И ВЛАСТ!КОЙТО НЕ Е --ЩЕ РОБУВА НА ДРУГИТЕ , ДОКАТО Е ЖИВ...ХА,ХА,ХАААААААТОВА Е ОТ "СИВОТО ВЕЩЕСТВО" , БАКЕ....НЕ ОТ ЦК/БКП!!!!!!

56

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ"......АМА , МНОООООГО ТРУДНО...ХА,ХА,ХАААААААТО И АКЪЛ СЕ ИСКА ЗА ТИЯ РАБОТИ ,БЕ... ЩОТО :"ЕДНО Е ДА ИСКАШ..ДРУГО ДА МОЖЕШ...И ТРЕТО ДА ГО НАПРАВИШ"....!

55

до 55 Словянин

преди 3 години

Няма нищо фейк в това че всяко лекарство се пробва върху животни и ако мине успешно при тях тогава се пробва върху хора, страничните ефекти се модифицират още на първи етап при животните.Фейка е в това виждате ли вие вярвате в бог , а човека е боже творение а наглите учени не се съобразяват с вашата религия и приравняват човека към животинското царство.Нормално е вярващите да не харесват това ,противоречи на религията им.