215

Глад за вас

преди 3 години

Давайте, затворете всичко.Щом населението е толкова простто и вярва на всяка лъжа по телевизията, Значи това население Заслужава дълбоката мизерия и глад, който вече *** на вратата!!!Прости хора=гладни хора!

214

служител във фирма

преди 3 години

Невъзможно ми е да работя онлайн, въпреки че използвам компютри.Техниката ми трябва да се натовсри в камион и пак е свързана с физически контакт с много хора!Фандъкова да си ходи в селото от Самоков - там да си преподава руски! Никой няма да я слуша!За дискотеките ми е все тая, отдавна не ходя. Не че не ми се иска, но ми е последна грижа.

213

Анел

преди 3 години

Как една банка не затворихте, един Лидл, Кауфланд.... Само по баровете има корона!

212

мо

преди 3 години

До АнонименПрим предишното обучение децата научиха много малко, а много от тиах си слагаха снимките и спяха. Ако се учи онлайн и се оценява реално едно 30-40% не тряабва да имат дипломи за средно.

211

Анонимен

преди 3 години

До моНяма проблем със социалните контакти, тъй като те и без това не са особено качествени в училище... Освен това при предишното онлайн обучение децата запазиха социалните си контакти като се събираха с приятели, но това се случваше в малки и постоянни групи, което е в много по-голяма степен безопасно по отношение на заразяване, отколкото средата в училище.

210

мо

преди 3 години

До АнонименПритеснителното е когато децата са сами целия ден в къщи и нямат социални контакти. Това не е нормано и пречи на развитието им. По добре без кръчми и чалга отколкотъо без училище и близък до нормалното живот н децата.

209

Сър Пичук

преди 3 години

Конкретно чалгaджийниците трябва да ги затворят изобщо!Ай cиктиp и кючеци, гюбеци и ceлcки тюфлeци!

208

Анонимен

преди 3 години

До momo А, значи казваш, че твоето дете се прибира само и учи само? В такъв случай какво те притеснява? Че ей сега ще промени навиците си на 180% и ще хукне като изоглавено по молове? Не става така. Щом има правилни навици няма от какво да се притесняваш.

207

Джиджи

преди 3 години

А аз къде ще си показвам силикона, хиалурона, и на шyндpaта наклона?!?!?!?!

206

Футболист

преди 3 години

И сега къде ще щракам с пръсти и ще хвърлям салфетки?:(((((((((((

205

Анонимен

преди 3 години

Всичко е лъжа, събудете се, пускат бели листове доктори, медицински служители, държавни служители, се пишат болни и си почиват в къщи, че е и платено даже, знам го от първо лице, някой се хвалят даже

204

момо

преди 3 години

И ако иде без домашна получавам имейл от учителя. Ако се държи неприлично също.

203

momo

преди 3 години

До АнонименМоето дете е до 3 в училище, в 4 се прибира и си пише домашните. Не седи в мола.

202

Анонимен

преди 3 години

До момоАми както си учат и присъствено. На лyд ли се правиш? Или ти твоето дете си го научила да го дондуркаш, да му пишеш домашните и да му вършиш работата?

201

момо

преди 3 години

До АнонименИ как учат онлайн големите ? смешки . Ама то за барман и касиерка и 5 клас образование стига

200

Анонимен

преди 3 години

До момоЯвно само ти не разбра, че се предлага големите да са онлайн, а малките до към 4-5 клас присъствено.

199

момо

преди 3 години

До АнонименЕ как затваряането на училищата няама да ви навреди финасово , освен ако ен рабоптите от къщи. Кой ще ви гледа децата? или те на самотек и естествен отбор. Това е държавата, в която хората имат 2 лв за голяма бира но не и за шоколад.

198

Анонимен

преди 3 години

Утре и други ден като отчетат по-малко бройки и ще кажат "Ето! Мярката работи! Вижте ни кви сме добри, грижим се за вас!"

197

момо

преди 3 години

дискотеките и баровете трябваше преди 1-2 седмици да се затворчт и то навсякъде. Ако искате децата да учат трябва да се спрат други неща. Например да се забранят домашните купони. А ако на децата ви смятате , че не им е нужно образование затваряйте и училища :( Няма смисъл насила да се образоват хора, които им стига да могат да си прочетат името.

196

Анонимен

преди 3 години

идва б0ковата зима