14

Хмм

преди 3 години

Хахаха пак са давали подкупи. Минете по Витошка и вижте кафетата - столовете са буквално гръб в гръб, между масите има няма 40-50см...

13

Нестудентски

преди 3 години

То си е нарушение, че се допусна в студентски град изобщо да има заведения! Трябва само столове и малки кафенета като в кампусите в целият нормален свят! В Студентски град е проституцията, наркоманията и престъпността! И всичко това не става без покровителство от власт имащите! Всички обекти не отговарят на никакви закони, защото са на определени хора!!!

12

555

преди 3 години

Така е! И цигари не пушат!

11

Анонимен

преди 3 години

Дезинфектантите ми увредиха кожата на ръцете!

10

Пародия

преди 3 години

Жалко че не мога да ви пусна клип...точно от снощи и от студентски град !!!! Буквално се търкаме гръб в гръб... !!! Категорично против съм мерките ...ама то и едни мерки ...всичко е за пари ...да се нагушат власт имащите...и държавният апарат...

9

Косачка

преди 3 години

Да проверят Лападунди. Там каква мизерия е... Даже няма сaпун в тоалетната им. Отиваш да хапнеш и няма елементарни хигиенни условия?

8

мак

преди 3 години

Да бе да. Сега спазват предписания, защото знаят, че има проверки, пък като спрат, мерките ще са пунта мара.

7

Видял

преди 3 години

...осигурена е площ от 2 или повече квадрата на всеки един клиент от площта...Аз на дискотека не съм ходил сега, само минах веднъж през Студентски. В кафетата не се спазва тази дистанция, та представям си в дискотеките. Тези от РЗИ за какви ни смятат. Нищо, маски на открито, но мутробардаците да работят на макс, за да няма сърдити. Пародия на мерки!

6

Елемаг

преди 3 години

Te РЗИ им се беше разредила брадата от глад,сега малко ще живне пазара на подкупите :) Някой от служителите ще довърши цялостния ремонт на апартамента,друг ще си погаси вноските :) Абеее ларш е.Обаче тия с лабораториите ще си накупят вили по Троянския и Тетевенския балкан :) В тая връзка,каква е процедурата по откриване на лаборатория?

5

Анонимен

преди 3 години

Че как ще открият нарушения.Нали оттам идват милионите от наркотици.

4

Анонимен

преди 3 години

Това, като проверките им в градски транспорт. За седмица 4 санкционирани, а аз като се кача виждам за няколко спирки поне 20-30 човека без маски или носещи ги на брадите, като лигавници.

3

Анонимен

преди 3 години

Ама им мерели температурата! Добре. Но вирусчето при младите обикновено минава с Т от 36.6 до към 37 или 37 и малко... Та принципно е безсмислено...

2

Анонимен

преди 3 години

Еее, щом е без нарушения значи, че добре са ги почерпили! Браво, поне някой е намазал от тая работа.

1

мда

преди 3 години

Какво проверяват фашагите. Мерят разстоянието между хората с рулетка ли? Пcихопати.