7

Lora

преди 3 години

Много от представителите на бялата европидна раса не могат да усвоват витамин D `през кожата и страдат от хроничен недостиг. В редовните изследвания на кръвта - т.нар. кръвна картина трябва да се вклюва и изследване на нивото на Витамн D, витамон В 12. Както се включва желязото.

6

Анонимен

преди 3 години

Предната неграмотност. В тази част на годината 40 минути на слънце с дрехи (или без) няма да се отрази по никакъв начин. 15 микрограма са също крайно недостатъчни. Вчера постнах едно изследване, според което за нашите географски ширини и 8 пъти по-големи дози са абсолютно недостатъчни, за да има каквато и да било полза от тях. Трябват десетки пъти по-високи дози, за да се усети нещо изобщо!

5

Анонимен

преди 3 години

Пурфесорке, ами защо пролетта само кучетата и кучкарите можеха да посещават парковете, а не децата и родителите им? Кога стигнахте до това велико знание, че слънцето формира ф човешкия организъл витамин Д?Сега под строй ли ще трябва да излизаме на слънце? Ще глобявате ли когото не намерите на припек?Господи...и тия трябва да се грижат за нас!

4

Анонимен

преди 3 години

Робите трябва да се чувстват свободни.

3

проф.Многознайкова

преди 3 години

Едно си Донка знае, едно си Донка бае ...

2

Анонимен

преди 3 години

Смъртоносни вируси, маски на открито и закрито, хората в паника и без пари... излизайте.Не!ВИЕ излезте от парламента!

1

Анонеимен

преди 3 години

А на работа да ходим ли или да ходим да се печем.