14

....

преди 3 години

До ОстърУм....Ванчето си е кукурику от където и да я погледнеш,а Мария си турбо простафела с нечленоразделна реч,за ококорената Дана с каруцарския речник и онези двете изхвърчали вече "гимнастички'' не е нужно и да се споменава.Но телевизиите и продуцентите толерират такова поведение защото са на същото ниво.

13

Анонимен

преди 3 години

Кой ги гледа тези жалки тв предавания на двамата нещастници "опосуми-безличници"?Скука и простотия до небето.

12

ОстърУм

преди 3 години

Като гледам Поли е най-нормалната,и уравновесена жена вътре.Оказва се че може и да готви и добре се справя с много други неща.Незнам защо наскачаха Ваня-лудата,и Мара-откачената,даже не може нормален български да говори.Какъв избор и да беше направила Поли,все ще има недоволни.Те искат да отидат на финала,и да вземат парите без игра,и състезания...е няма как да стане.Нали предаването е за българщината,за традиций,за знания,а не да показваш мускули ! Митко-шестака,и Надя са идеалния пример.

11

Анонимен

преди 3 години

Един нормален няма в тази Ферма.Нито мъже,нито жени.Все откачалки заедно с екипа.

10

Евала

преди 3 години

Бачо Ангел прави най-точната характеристика на всички парвенюта и хепита - 2 думи ама точно в целта!

9

Анонимен

преди 3 години

Дана и двете на снимката са с лоши характериМъже бягайте от такивапредаването е отлично показва различни характеритрябва да е целогодишно

8

Анонимен

преди 3 години

Тия простотии са налазили прамтама в телевизиите. До 22ч. телевизия не гледам! Ба си текезарщината! Като толкова искат да са стопанери да ходят в някое село за да го възродят.

7

Анонимен

преди 3 години

Ако хората от Фермата са някаква извадка, засега може да се каже, че младите жени за съжаление имат сериозни психологически проблеми - самотни, депресирани, въобще като цяло с проблеми.......жалко!

6

Фжо

преди 3 години

Кви са тия глупости бе?

5

1111

преди 3 години

Не знам какво и как плащат, но вчера видях в МОЛ-а Данчо и Даяна. Бяха заедно, сами. Не изглеждаха притеснени или криещи се от някого.

4

Анонимен

преди 3 години

хейти злобарче , комплекси и истерии по отминала младост ,пък налита на млади и вървежни мъже . муци, оглеждай се за някой стар и глух,дебел къркач ,разведен с две деца , че и тоя влак ще испуснеш.

3

.......

преди 3 години

Реално и двете на снимката са душевно болни - биполярни по цял ден, а Даяна изглежда депресирана дори, когато се усмихва...

2

Анонимен

преди 3 години

Това го гледам от време на време и то на запис че не понасям реклами и безкрайните им безмислени разговори,но тая ХепиВанче нещо и лопа дъската,хили се за щяло и нещяло и ще е..*** майката на всичките!!!Отишли по чужбините,уж много са добре там пък дошла тука да се резили за пари.Поведнието към мъжкаряПетър няма смисъл да се коментира,той се бъзика с нея а тя вече се поболяла от любов,спри се малко бе жена,самоунижаваш се.

1

сс

преди 3 години

Това е новината коятп осмисля деня ми.