35

Щерю

преди 3 години

Като гледам тая снимка си спомних как Чарли Чаплин си изтърва клещите в гърлото на един пациент...

34

Ямболски цървул

преди 3 години

Хахахахахахахахахахаха снимката към статията е достойна за някой комедиен филм,както и съдържанието на самата статия !

33

Анонимен

преди 3 години

В нашия блок вече двама умряха от Короната.

32

Анонимен

преди 3 години

В София са близо 600 заразени за само за вчера ,какво друго да се очаква.Всеки ден нови заразени,в един момент става критично.Някакви шушляци вчера гориха маски,защото са много "умни" ,от бандата на триото черепчета.Като,че ли нямат близки,които може да се заразят,щото тях "не ги" ловяло.Та и машинистите,на работа се дезинфекцира,но навън кой както дойде.

31

Анонимен

преди 3 години

А пък на мене тоя вирус ми докара бирено коремче след 5 месеца

30

Анонимен

преди 3 години

И това вервамеее. Аха.

29

Анонимен

преди 3 години

До Еректилна Дисфункция 26ГРЕШИШ !!!Поне при мен стана ОБРАТНОТО.След ковид не ми спада с часове.Направо ме боли на моменти.А дланите ми станаха розови като на бебе.По-полека със заключенията.Който оцелее получава много бенефитс.........

28

Анонимен

преди 3 години

Докторята по цял свят не знаят почти нищо за тоя вирус!!!Всичко им е МЪГЛА.За това и няма оправия.А иначе това за негативните последици е вярно НО има и точно обратното.ПОЗИТИВНИ последици.Чисти някои хронични заболявания и тонизира организма все едно си взел хапче за подмладяване.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако има вирус хората и сами ще го усетят, че го има. Досега не е имало болест дето хората не са разбрали, че има болест по някакви симтоми. Само с тоя смъртоносен вирус 99% от хората го изкараха на крак, а когато го изкарат туй е стаден имунитет. Всичко което казвате противоречи на вирусологията или не е вирус или лъжете като съдрани.

26

МНЕНИЕ

преди 3 години

Според СЗО Информацията - Най-много Млади Хора умират Внезапно след изкаран КОВИД 19 - натоварване на Белия Дроб и Сърцето умират бързо и безболезнено от сърдечен и белодробен арест за секунди . Тази статистика е плащеща - всички смъртни случай са били на стадион , ливада или фитнес . Бъдете Здрави .

25

Еректилна Дисфункция

преди 3 години

след Китайска Чума от Ухан, Самолете повече не лети!

24

Анонимен

преди 3 години

Симптомите са предимно на много лични места

23

до 22

преди 3 години

Всъщтност е прав- веждите ни пазят от дъжд

22

Анонимен

преди 3 години

Повечето от тези в болницата са над 65 години и първо казаха , че имали проблем с потентността , обаче след като станаха за смях с тези "научни изследвания", сега минаха на косопад и слабост.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вече не ни трябва коса да ни пази от дъжда."***! Косата не те пази от дъжда, а те пази от директна слънчева светлина, студ, прах и пречи на *** да имат директен достъп до кожата.

20

Анонимен

преди 3 години

От 40 млн заразени досега, колко имат такива оплаквания? 100? 200?

19

Анонимен

преди 3 години

Първо беше импотентност, после стерилитет, сега косопад ...Това ми мяза на реклама за "мъжки продукти", честно.

18

Анонимен

преди 3 години

Никакъв вирус няма, хората просто еволюират на бъдещите хора няма да им трябват обоняние, коса и подобни неща все пак не живеем във гората, където да се налага да душим за плячката като вълци и хиени Вече не ни трябва коса да ни пази от дъжда. Маите са предcказали, че календара свършва и започва отначало със друг тип човечество.И акъл не трябва, само вибрира и не дава покой на 80% от българите.:))))))))

17

Пътуващ във времето

преди 3 години

До Анонимен 16Интересни факти!

16

Анонимен

преди 3 години

Никакъв вирус няма, хората просто еволюират на бъдещите хора няма да им трябват обоняние, коса и подобни неща все пак не живеем във гората, където да се налага да душим за плячката като вълци и хиени Вече не ни трябва коса да ни пази от дъжда. Маите са предcказали, че календара свършва и започва отначало със друг тип човечество.