10

Христо Христов

преди 3 години

Само балканският *** иска да иде в немско.Всеки нормален човек му се приповдига като чуе името на територията и презира добитъка и.ПП. Конкретно, мисирките от кох са поръчкови чиновници и като всеки немец - без грам съвест и почтеност.

9

Анонимен

преди 3 години

За германците обаче тестове не се изискват - там могат да си тичат от провинция в провинция и да си разнасят заразата.

8

до 7

преди 3 години

Мхм, баш... С тази разлика, че тичат там да работят за жълти стотинки на черно и икономиката нищо не печели от тях. Даже напротив, средната класа ги издържа, защото са на помощи. Стига с тия митове и легенди колко е ценен неквалифицираният работник. Ами, не е ценен. Заменим е от всекиго.

7

Кени

преди 3 години

Представителите на малцинствата, сезонните прости_тутки, бачкерите на черно, сводниците, бракуваните по сметка как ще влизат? Теста е едно 120 лв. Германия ще стане недостъпна....

6

АНГЕЛА МЕРКЕЛ

преди 3 години

в Германия в следващите 2 години нама да се допускат хора участвали в протестите в България

5

Анонимен

преди 3 години

Без значение от къде идваш Германия изисква отрицателен корона тест, само дето не изискват за своите си - там да разнясат зарази из цяла Германия. Намерете грешката.

4

Идваща от Разсград

преди 3 години

Жива да не бях.

3

anonimen

преди 3 години

Бе тия *** няма ли кой да ги светне, че няма такъв вирус, ако има не е опасен, само сухите съчки горят, че здравите хора трябва да щъкат необезпокоявано? Ей, захлупени ора, бе, така да се връзват на конспирации...

2

ДДРонег

преди 3 години

Не ми е ясно, как немците ще разберат от кой точно град идва някой Българин ?!

1

Китайският Фашизъм

преди 3 години

превзе Европа - Концлагери и Холокост!