3

Анонимен

преди 3 години

Стига гаври с възрастните. Едвам добутах до пенсия на 58 г., а какво остава до 60 и нагоре, че и след пенсиониране. И не съм маала с мотиката, а на бюро с компютър. Увредих си зрението, проблеми със ставите заради нарушеното кръвообращение от постоянното седене на стола, главоболие, напрягане на мозъчните клетки, защото не бях просто компютърен оператор.Към 52-3 г. усетих тотален срив в организма. Сега ще ни търсите работа заради мизерните пенсии, вместо да си гледаме болното здраве.Дано един де

2

Бибо

преди 3 години

ПДХОДЯЩА РАБОТА ЗА ПЕНСИОНЕРИ: КОЩУНСТВО ДА РАБОТИ??!!? КОГАТО Е ВЪВ ПЕНСИЯ???!! А ТОЙ ПРЕДИ ТОВА КАКВО Е ПРАВИЛ???!!! РАБОТИЛ ЗА ДОСТОЙНИ СТАРИНИ. ТУК ВЪВ БГ. ПРИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ ДОСТОЙНИ И СПОКОЙНИ СТАРИНИ. МЕРЗАВЦИ.

1

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерска държавица. Само за избрани труженици.А защо не направите проучване на какви канапчииски ( асминистративни) длъжности се уреждат . Голяма заплата + таван на пенсията.Строители и бачкатори не си и помислят да работят след ПЕНСИОНИРАНЕ, ако доживеят до тази заветна цел.