без глутен не ям - купувам си тесто за пица с добавен екстра грутен, за разлика от една друга раса в Европа ядеме глутен от 4.5 милиона години поне!
На 34 съм и развих алергия към глутен, а никога не съм имал проблеми преди. Сега не ям нищо с пшеница, овес и лимец и освен че свикнах бързо, отслабнах 10 кг и ми е по-леко на стомаха като цяло.
Вместо вилица е трябвало лъжица да сложат на снимката, щото резултатът на точно тази рецепта само с лъжица ще се яде. Осмен ако 4-те "големи" яйца не са щраусови.
Откачиха с тоя глутен! Това е протеин, който е абсолютно безвреден за здрави хора. Само алергични към глутен трябва да го избягват!
Рецептата Dnes: Безглутенов кекс с йогурт