35

Краси

преди 3 години

А за безумен "турски поток" 3.3 милиарда лева има пари?Кмунистът-милиционер-мутра Боко Тиквата е вреден за РБ!

34

пенсия

преди 3 години

Извод - всичко под масата. Никакви осигуровки над 650 лв - това са пари за директно крадене.

33

Анонимен

преди 3 години

37 нека стане. Минималната трябва да стане 800 ама Евра, като в Гърция.Обаче нали Тиквата тръбеше навсякъде да го изберем, та да не сме като в Гърция.И го избраха.И това са резултатите - в Гърция минимална 720 Евро а при нас е ясно как ни наредиха, включително доброзорния "втори стълб" от който ще получим дупката на геврека за втора пенсия. (няма такъв узаконен грабеж никъде по света, като "втория стълб" в България)

32

Анонимен

преди 3 години

Държавата не разполагала с такива средства?!?А за "златните" 70 годишни самолети от САЩ - 8 + 8 броя, които може и никога да не видим, но платихме предвалително държавата се оказа, че разполага с такива средства.А за всекидневните екскурзии на Борисов по света и в страната има средства?И това правителство сключи договор за концесия на златна мина, срещо 0,5% за България и останалото за коцесионера. Същото и мината в Челопеч - срещу 1% за нас, ни изпомпват националното богатство, затова и няма

31

Анонимен

преди 3 години

този вирус ще ни вдигне пенсиитена пролет половената пенсионери няма да ги има:)

30

Анонимен

преди 3 години

пенсията да стане 800лв. минималната

29

Анонимен

преди 3 години

Няма пари разбира се,щом става въпрос за пенсии, но за асфалт по 10 милиона на километър винаги има!Бойко не случайно е казал че от пари дадени за пенсии нищо не може да се открадне, а от асфалта 50% отиват в шкафчето.Защо тази фурнаджий ска лопата Дачева не каже защо от 2,1 млн пенсионери само 1,3 мм са по стаж и възраст,другите 800 млн какви са?

28

Сачева на яхния

преди 3 години

Сачева най-добре да стане на яхния - както сама поиска.тлъстачкa e - ще нахрани много пенсионери.

27

Анонимен

преди 3 години

БСП Масларова Беше против правилната формула 10% до 370 лв. 5% над

26

бг

преди 3 години

постепенно пенсиите за трудов стаж се изравняват със социалнит пенсии .Така беше и при социализма -майка ми с 37 години стаж получаваше пенсия колкото съседката с нито един ден работа.

25

До 30

преди 3 години

Как познатата ти е имала 25 г. стаж, а цял живот била седяла вкъщи и си гледала децата и живота?При новата формула от 2000 г. точно стажът намали пенсиите на пенсиониралите се по старата формула.Па и като ти гледам писането, мисленето не е силната ти страна.Че има разлики в пенсиите на хора с еднакъв стаж и коефициент - има я, но идва от разликата в СОД в годините на пенсиониране.

24

Анонимен

преди 3 години

И ква стана? "Тука има, тука нема"! Ба сии тапирите!

23

Анонимен

преди 3 години

Г-ЖО САЧЕВА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ НА ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИ ПИТАМ :ИМАМ 45 ГОДИНИ СТАЖ ПОЛУЧИХ МАЛКА ПЕНСИЯ ЗАЩОТО ТОЧНО ТОГАВА БЯХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ ПОСЛЕ ГИ НАПРАВИХА ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕШ ТРИ ГОДИНИ НО ЗА МЕН ВЕЧЕ КЪСНО И СЕГА ПОЛУЧАВАМ МАЛКА ПЕНСИЯ НА ТЕЗИ 45 ГОДИНИ ОСИГУРЯВАНЕ МОЯ ПОЗНАТА ИМА 25 ГОДИНИ СТАЖ ЦЯЛ ЖИВОТ СТОЕШЕ В КЪЩИ И СИ ГЛЕДАШЕ ДЕЦАТА И ЖИВОТА КОГАТО ПЕНСИИТЕ СТАНАХА 250 АЗ ПОЛУЧАВАМ С 3 ЛЕВА ПОВЕЧЕ ОТ НЕЯ СЕГА КОГАТО СТАНАТ 300 ЛЕВА ПАК ЩЕ Е СЪЩОТО-ПРАВИЛНО ЛИ Е ТОВА?

22

Анонимен

преди 3 години

Прехвърлиха горещия картоф на следващото правителство,а за още 8 f16 имате пари.И докога ще вдигат пенсиите с проценти,което е порочно,защото за един 5 лв.,а за друг се получава 50.Ама нали по върховете са все с високи пенсии и искат да са облажат от процентното увеличение.Просто всичко за увеличението в един кюп и се раздават по равно на всички пенсионери,като се запазва първоначалната разлика при отпускането на пенсиите.Така няма да я има тази още по-голяма ножица между ниските и високите пенс

21

Ти да видиш..

преди 3 години

До ДДРонег 23 Как да няма държава бе ? Я виж Слави цяла партия направи " Има такава държава ".

20

Пиян - залян

преди 3 години

Има пари само за презареждане на чекмеджето на Тиквеника !

19

valdes

преди 3 години

А за някакви си излишни самолети има пари....На тази бедна държава отвсякъде опоскана това нещо необходимо ли е ....Истината е простичка - преследване и реализиране на нечии ИНТЕРЕСИ....Задайте си въпроса - КОЛКО ИЗЛИШНИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ ИМА....- 256 общини и толкова общински съвети...Всичко това е на държавна хранилка... Участване в 2 заседания за месец и получаваш една солидна сума....- Здравеопазване - пълен хаос -над 400 болници. Лъжат като за световно. Касата се точи безогледно...

18

Анонимен

преди 3 години

Май по-добре заплатка в плик. Иначе парите ви отиват за издръжка на шаандалите и за угояване на Сачева и сие.

17

ДДРонег

преди 3 години

Докато герб и другите партии крадат парите ни, няма много смисъл да се плащат данъци !!!Данъците може да са основата на държавата, но то в България държава няма !!!

16

Само се чудя

преди 3 години

Парите,който хвърлят на алоизмамата,от пенсии ли са или от други доходи на бедния пенсионер?