11

Я па я..!

преди 3 години

Големите болници не знаят как да лекуват вируса , та какво остава за малките.

10

ескимос

преди 3 години

До ВиготураЛечението е в облекчаване на симптомите, ограничаването на пораженията от вирусната интоксикация и пр. А на теб не ти се полага да имаш мнение по въпроса, защото нямаш капацитет между ушите. Разсъждавай за шкембе чорбата, но не и за неща, за които ще трябва да прочетеш вагон учебници!

9

Ванката

преди 3 години

До оффА ти за без пари ли работиш, бе Андрешко? Булгаристанецът смята за редно футболисти и чалгари да взимат по 15-20000лв. заплати, че и нагоре - а лекари, учители, инженери и пр. професоналисти на умствения труд били алчни, когато си искат достойното заплащане за труд, знания и умения.

8

офф

преди 3 години

Всичкото доктор пари искат! Така са научени! Боко да ги навести с жипката !

7

Анонимен

преди 3 години

Те и големите болници не го могат това :)

6

УМЕН

преди 3 години

Пландемията и нагнетяването на ужасяващи лъжи ще секнат внезапно, изведнъж, яко, рязко, с невиждана ярост и с 200 в момента в който преизберат Тръмп. Тогава и на форумния туземен грантаджия ще му секнат центовете и ви гарантирам че ще почне да пише протръмповски дитирамби с усърдието на фурнаджийска лопата.

5

Виготура

преди 3 години

Коя болница в света "лекува" ковид пациенти, като лекарство за тази болест няма? Престанете с манипулациите бе изродиииии!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1 не , просто не им се разваля бизнеса с останалите заболяванияА явно засега няма как да бъдат принудени , да приемат болни с Ковид Ако тези "болници са знаели ,че няма такъв вирус" , както предполагаш , щяха да приемат болни . Кой се отказва от 1200 лв , колкото е клиничната пътека

3

Анонимен

преди 3 години

В някои малки общини въобще няма болнищи , щото , за по-лесно ги закриха !Благодарим ти ГЕРП !

2

Анонимен

преди 3 години

След 20 години няма да има и в големите градове. Кой нормален ще стои тук?

1

Анонимен

преди 3 години

То по точно защо частните болници не лекуват измисления вирус ,явно тия болници знаят че няма такъв вирус