15

Анонимен

преди 3 години

Ако кажат да се обличаме всички в розов латекс и да скачаме на един крак ? Кво правим? Слушаме и изпълняваме? Акъл няма ли в някоя глава уе ей ?

14

едножнижников Бойко

преди 3 години

Двигателят на българската икономика - казина, барове и дискотеки - да продължават да работят! Създават хиляди работни места и са в основата на нашето благоденствие.Преди месеци трябваше да огранича достъпа до плажа и градинките, защото коронки идват от короните на дърветата и от морския бриз!

13

Обективен

преди 3 години

Какви маски бре,я Мангъра да им обясни вредата от маските.

12

Анонимен

преди 3 години

Едно време им се смяхме, че са мамалигари и са ***, а какво стана - *** копае дъното.

11

До 10

преди 3 години

Теб определено трябва да те затворят! Не е безопасно за теб!

10

Гай Баньо

преди 3 години

До Борисов Не е нужно да ти казвам колко е прогнило всичко. Имаше един чернокож стриймър преди няколко години на туич който каза колко е трудно особенно като си понавъртял годинки да те вземат в т.нар IT-то. Тук е още по-пошло. Тутурутка Правлева и Подлизурю винаги имат предимство независимо от липсващият им умствен багаж. Непотизма цари навсякъде. Още по-лошо е мрежата от HR- тези мифлички си споделят фирмена информация и ако някой ти има зъб спукана ти е работата (т.е нема работа за теб веч)

9

!!!

преди 3 години

До 10 - и заведенията онлайн!

8

Анонимен

преди 3 години

4, за заведенията и хотелите какво ще кажеш ?

7

Не бе

преди 3 години

Тсиганото се върна, което повиши мозъчния потенциал на нацията.

6

йохАНУС

преди 3 години

в ррумъния цари анархия в хаоса, ррумънците са управлявани от стерилни с *** пройзход, само ограничават, затварят, а измисления вирус се разпространява, ясно е че целта е унищожаването

5

Борисов

преди 3 години

Бе има и други магьосници, едни юнаци - нашите ай ти специалисти. Не знам с компоти ли, с компютри ли се занимават, ама са голяма работа тез умници.

4

Баба Пенка

преди 3 години

Пандемията помага на България! Мозъците се връщат и работят тук за благото на отечеството! Знаят, че тук са в безопасност! България вече е отново 8 милиона, защото мозъците ни се върнаха - професори в университети, консултанти, банкери.

3

!!!

преди 3 години

Учениците и тук онлайн веднага!

2

Баба Пенка

преди 3 години

Браво на власите! Аз съм се покрила от света от 13 март насам и няма да излизам до 2022. О, фармацевтични магьосници, моля ви създайте лелеяната ваксина.

1

Анонимен

преди 3 години

Баш чекмедже бабаит, е в тиквен цугцванг. Заразените растат, но понеже е пътник, не смее да затвори нищо, че ще разсърди хотелиери, банкери, ресторантьори, цеко лифта, цветелинка дъщерята на дсмилиционера която заради любовта си към къщната работа е известна като Цеца cekca. Абе няма полезен ход.