376

Анонимен

преди 3 години

Сатанистите не се отказват да тормозат хората! Всички, които не са послушно ското-население да се съберем пред Министерството на Здравната тирания и с камъни, павета, буркати по свърталището на Псевдо-здравното Медицинско-сатанинско котило, самонарекло се Министерство на Здравеопазване!!! Те от друго няма да разберат престъпнатаСган, дето заплашвет вече 8 месеца хората с трупове в чували!!!

375

Ron Burgundy

преди 3 години

До Недоразбрал - пич, вземи се самообрежи ритуално, да направиш едно полезно нещо.

374

Още жива

преди 3 години

До Недоразбрал Невдяналия, нарочно съм смъкнала хигиената от няколко месеца - прибирайки се вкъщи, не си мия ръцете, преди го правих. След като съм се возила в градския транспорт ,съм се хранила с немити пръсти. Оставих само задължителните като след WC и преди готвене. Вашия Кодид-1984 още не съм го фанала.

373

Недоразбрал

преди 3 години

Не разбирам как тук някакви безстрашници все обсъждат как борисов искал да ги плаши?!Ами като не ти пука,като не те е страх,като е смешен тоя вирус,смей се,като се върнеш в къщи не си мий ръцете,а ги оближи за по сигурно,да си дигнеш имунитета и да се самоубедиш,че напразно те плашат!!Видя се,че сме пасмина и *** дето и КОВИД ще се почуди дали да се захваща с нас или ДА!!Не се чудя що ривети срещу ГЕРБ дето е на 10 години,а мрети за 100 годишната нова БСП?!Или всичко наопаки и на инат?!

372

Анонимен

преди 3 години

Досега не са бити тия, но подведат ли се по акъла на поредното недоносено в здравното министерство със сигурност ще се стигне до там.И до оставки, разбира се. Няма да са и оставки, а най-позорно изхвърляне от НС и МС на послушните гавраджии с човешките права!

371

Анонимен

преди 3 години

Друго ще сложиш, другарче нещастно, на масата ти!ОСТАВКА!ТОВА ИСКАМЕ ДА ВИДИМ НА МАСАТА!НЕКАДЪРНИЦИ!

370

До 387

преди 3 години

Ти сигурно си роден с дрехи?! И без тях не можеш! Страхливец!

369

До 379

преди 3 години

Ти сигурно си роден с маска?! И без нея не можеш! Страхливец!

368

Анонимен

преди 3 години

Кови 19 ще редуцира електората на БСП ахахах

367

Ковид положителен

преди 3 години

Аз обичам да заразявам пeнcиoнepи

366

до 377-ия

преди 3 години

До ГостТи в кой клас си? Иска ти се да не ходиш на училище, пък вечер по дискотеки и разходки? Загрижил се за бабите, смо..тльо

365

Анонимен

преди 3 години

Как чакам да наложат маски, та да се оттървем от мафията веднъж-завинаги. Всички в затвора или смърт. Каквото народът каже.

364

Анонимен

преди 3 години

стига с този фалшив мухобойка вирус

363

ученик

преди 3 години

Училищата трябва незабавно да останат отворени !Не посягайте на децата и на бъдещето ни!Махнете ал-чнит-е си кра-дливи ръ-чички от децата и училищата!

362

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че от различните държави са констатирали различен процент на безсимптомно заразяване с вируса. Общото е, че много хора го изкарват безсимптомно.

361

Анонимен

преди 3 години

Няма изследване, което да е констатирало намален приток на кислород при носенето на маска. Точно обратното е , изследванията са показали, че носенето на маска не се отразява на дишането - притока на кислород и на количеството въглероден двуокис. Има достатъчно информация в интернет за това.

360

Анонимен

преди 3 години

Няма безсимптомно прекарн коронавирус! Абсолютна заблуда! Най-малкото води до неврологични нарушения. Безсимптомните ще ги видим с кой вирус са при новите тестове

359

Гост

преди 3 години

Незабавно затваряйте училищата те са най големия източник на зараза защото много от учениците изкарват вируса безсимптонно и заразяват и свойте родители и бабите си и дядовците и учениците си го предават един на друг

358

Др

преди 3 години

Когато не дишаме правилно или задържаме дъха си, водородните йони се увеличават, въглеродният диоксид е повече, а pH ниско. Тоест, средата е киселинна. А такава среда е отличен гостоприемник за вируси и бактерии! Много е важно да се доставя достатъчно количество кислород в дробовете и клетките, за да се удовлетворяват нуждите им. При непрекъснато носене на маска нуждите от кислород на клетките, всички органи, хормоните и особено на мозъка остават недостатъчни!

357

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха маските, досега всички медици щяха да са заразени. Това ли искате?