22

до хаха

преди 3 години

Лекарите живеят средно до 58г. според една статистика, която четох. Не знам колко е вярна

21

Анонимен

преди 3 години

БОГ ДА Я ПРОСТИ! Да почива в мир душата й! И няма значение ковид, нековид или просто някакъв SARS или Бог знае какъв вирус, от който и аз боледувах и то още 2015г.Да спрем тези излишни спорове, УМИРАТ ХОРА, дори деца/в Европа и по света/ и това е най-ужасното. МИСЛЕТЕ!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18CDC публикуваха уточнение, че интерпретацията за 80% заразили се от носилите маски спрямо тези които не са носили не е вярна. Интубацията не е лечение а начин за поддържане на пациент в много тежко състояние. И да, в много случай не помага.

19

ха ха

преди 3 години

Аз пък си мислех, че лекарите живеят вечна :))

18

Анонимен

преди 3 години

Самото интубиране е по-опасно от вируса. Предприетите действия за превенция и лекуване са напълно неадекватни и в ущърб на хората. CDC имат данни, че 80% от носилите маски са се заразили с Ковид, за разлика от тези, които не са носили - влезте и прочетете в сайта на CDC. После, ако се разболее човек го лекуват с каквото им падне просто защото лечение НЯМА. Хората се излекуват сами. Каква интубация, какви експериментални лекарства. Ако се разболеете - молба към дядо Бог и каквото сабя покаже.

17

Анонимен

преди 3 години

Ако беше инженер, нямаше да й посветят статия. Смъртта е трагична само когато е лекар, другите да си ***, няма да им обръщаме внимание.

16

Анонимен

преди 3 години

С мангърова вяра и първанова статистика - напред към светли бъднини.Долу черният генерал.

15

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Горката женица. А сега искаме да узнаем каква е причината за смъртта и, понеже както повечето вече разбраха вирОЗ няма.

14

Анонимен

преди 3 години

Мангъров и Антония Първанова да са им на помощ.

13

м-да!

преди 3 години

Колко е кратък земният път за някои хора. Разбирам, че е работила в Дома за деца лишени от родителска права. Дай Боже, нашият Господ Спасител да й въздаде на нейната душа достойно място за грижите които тя е полагала за тези деца.

12

Totenkopf

преди 3 години

Заразявайте се страшно няма, Мангъров харесва товааа

11

МАНГЪРЧЕЕЕЕЕЕЕ

преди 3 години

Къде си миличък, нещо, нещо, а ???

10

Вейхайвей

преди 3 години

До Баро ВкаровБаро, тука ли си бе?

9

ПроСоТо

преди 3 години

постъпила е с двустранна пневмония,страдала от диабет и сърдечни проблеми,но.."починала от ковид".Е,вече "пипат с кадифени ръкавици" и използват израза.."С КОВИД" вместо "от ковид",но посланието е едно.-Да се внушава на хората колко опасен е ковида и как то /населението/ трябва безропотно да спазва прищевките на далавераджиите,защото иначе ги чака съдбата на тая лекарка...М/у другото,ако се замислим,тя едва ли не е спазвала заповедите!-Носила е и маска и др..Извод:-С маска или без -все ед

8

Бау

преди 3 години

"Работила е и в Дома за деца, лишени от родителска грижа" била е явно страхотен човек. Много жалко :(

7

УМЕН

преди 3 години

Бог да я прости жената, но имайте срам от умрелите и не пишете че е умряла от ковид. Всички знаем, че това е една огромна ционистка лъжа.

6

Бай Ставри

преди 3 години

Всеки участник в ковид пландемията е престъпник и мястото му е в затвора. Само не зная дали затворническата ни система няма да се претовари ако изведнъж бъдат осъдени и въдворени всички престъпници, защото имаме пандемия от престъпления. Срещу човечеството.

5

Анонимен

преди 3 години

То има ли някой интубиран, който да е оцелял? Интубират ли те и си до там

4

Баро Вкаров

преди 3 години

Последно ,от кво точно е умряла?

3

Анонимен

преди 3 години

Изтрийте и моя коментар, че беше за 2