215

Простотията=мизерия

преди 3 години

Ниската политическа грамотност и интелигентност на българите, преминали през тоталитарния режим на комунистическите кръволоци, ще бъдат фатални фактори на предстоящите парламентарни избори за съдбата на Евро-Атлантическа България. Ще се окаже, че чалгарите са по-голяма опасност за българите от корона-вируса. Бог да пази България от простотията!

214

Анонимен

преди 3 години

БГ НАРОД Е МЪДЪР И ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕМ БСП- ЧЕРВЕНИТЕ СА СЕ ГРИЖИЛИ ЗА НАРОДА СИ НАЙ ДОБРЕ- МАЛКО ФАКТИ ОТ ЧЕРВЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ- 5500ЛВ МИН ЗАПЛАТА И МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ, СРЕДНА 3/4ДЛ, В ЕС ВЛИЗАМЕ С МИН ПЕНСИЯ 102.18 ЛВ И МИН ЗАПЛАТА 160ЛВ- НИКОЙ СЕ НЕ ГРИЖИ ТАКА ДОБРЕ ЗА НАРОДА СИ КАКТО ЧЕРВЕНИТЕ- ФАЛИРАТ БАНКИ ЗА ДА СМЕ РАБОТЛИВИ, ЗАЩОТО ТРУДЪТ КРАСИ ЧОВЕКА, ТЕ НЕ ПОЛЗВАТ АСФАЛТ, ЗАЩОТО ОТ ВИСОКАТА СКОРОСТ КАТАСТРОФИРАМЕ- ПО КАЛДАРЪМ И РАЗБИТО СЕ КАРА ВНИМАТЕЛНО- ИЗБИРАМЕ БСП, БСП- НИНОВА....

213

Анонимен

преди 3 години

До Мисля си Никакво мислене- КОПЕЙКИН ВЛИЗА В НС, А ПОСЛЕ СЪС СУБСИДИИТЕ СИ КУПУВА КОМПЛЕКС, А МОЖЕ ЯХТА, АБЕ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕ ЧОВЕКА, ЩО ДА ГО ОГРАНИЧАВАМЕ, А СЛАФЧУ И ТОЙ Е В НС- ЩОТО ТАКА СА КАЗАЛИ ГОСПОДАРИТЕ МУ.

212

Мисля си

преди 3 години

Скриват "Възраждане", която е сигурна в НС. За Мая никакъв шанс, не че няма да е по-полезна от БСП=ГЕРБ.

211

БайХ

преди 3 години

Всеки народ си заслужава управниците. Слави Трифонов като трета сила е синоним на понижено качество избиратели в сравнение с всички избори до сега. Чалга-политика в чалга-държава с чалга-народ. Юбре курорте!!!

210

Истукан

преди 3 години

Всичкото това е мафия. Никога няма да просперира тази държава с тази мафия. Слави Трифонов е върхът на простотията. След него ще дойде ромска партия с ром дето ще прави циркаджийсски номера и ще спечели изборите. Следващият на мястото на Слави ще е Азис.

209

Анонимен

преди 3 години

Истината е че БСП, ДПС, ГЕРБ, Слави, "патриоти", СДС, ДСБ и производните им са едни проекти на руските олигарси бивши комсомолци! И другото общо е че Деса президентска е вършала яко в БСП и в герб и в СДС и самият Слави я е "познавал"! Докато разумните хора не скочат да си извоюват държавата и някви деца на бивши комунисти не се покрият тая държава няма да я бъде! От всички партии полза няма! По времето на цар Симеон I и на цар Иван Асен II, колко партии е имало, а бяхме велики!

208

АЗИС

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааПРЕМИЕР!

207

Койчо

преди 3 години

Добре че умрелите винаги гласуват за герб благодарение на професора мишока

206

Анонимен

преди 3 години

Слави е промяната ...Той ни е последната надежда ...

205

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЧАЛГАРА СИ ПЛАЩА--ЗАТОВА Е НА ТРЕТО МЯСТО....ХА,ХА,ХАААААААААААААНАЛИ АКО НЕ ПЛАЩА И НЕ ВЛЕЗЕ В НС....ЩЕ ПРОДАВА НА СЕРГИЯ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР СУШЕНИ МУШМУЛИ...ЗАЕДНО С МАН ГУСТИТЕ!НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ВЕЧЕ Е , В АБСОЛЮТЕН ФАЛИТ!СЛАВИ , ДОРИ НЕ МОЖЕ И ДА ПЕЕ....АЗИС ГО ПРЕВЪЗХОЖДА ПОНЕ 300-ПЪТИ...КАТО ПЕВЕЦ!

204

КВИ АНКЕТИ ,БЕ...

преди 3 години

КВИ ГЛУПОСТИ...ХА,ХА,ХАААААААА....НЯМА ТАКОВА НЕЩО!ИМА САМО ---ПОРЪЧКА , ПЛАЩАНЕ ...И РЕЙТИНГА ТИ ГО ПРАВЯТ , КАКТО ГО ИСКАШ!ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПОЧИВНИ КОМПЛЕКСИ , СЪС МИНЕРАЛНА ВОДА И ГОЛФ ИГРИЩА!А , ВИЕ ЛАПНИШАРАНИТЕ ....ВЕРВАЙТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА....НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ВЕЧЕ...??!

203

Ха-ха

преди 3 години

Драстични разминавания в изследванията-сутринта едни ни убеждаваха,че ГЕРБ е по-популярен отвсякога,а Тиквоний-почти е избран за президент...Явно не се жалят парите за социолози!

202

В историята

преди 3 години

отиват щайката крадливи.Без политици.И машинно гласуване.

201

Истукан

преди 3 години

Слави е аут, няма никой да гласува за него.

200

vgy

преди 3 години

От трън та на глог със Слави.

199

Хахахахаххаха

преди 3 години

Продължавате с протестите или там, както наричате паважните си изпълнения, и през март ще му дишате отзад прахта на Боката...!

198

ХМ!

преди 3 години

ГОСПОДА ОТ ТРЕНД ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ ИСТИНАТА КОЙ Е НА ПЪРВО МЯСТО ДО СЕГА ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ ЧЕ СА ГЕРБАЖИИ МИ СЕ СЪРДЯТ ЧЕ ГИ НАРИЧАМ ТАКА КАЗВАТ ЧЕ СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ ОТ ПОЧТИ ГОДИНА - ВЕДНЪЖ НАПИШЕТЕ ИСТИНАТА И БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ПЪРВОТО МЯСТО

197

Анонимен

преди 3 години

Драги па..р..ве..ню..та не ви харесва като се пише истината за вашата същност, искате да чувате "..само хубаи нища.." цъкайте минуси , ако искате с двете ръце ,но истината е ,че когато Иречек казва на предците ви какво представляват , те го изкарали по- черен и от дявола , а те -ангелчета херувими ,както по-късно Вазов иронично ги описва в "Кандидат за хамама" четете , четете ,господа , четенето ви липсва ,разбираме ви - трябва да броите Надипленото , а то е доста в последно време

196

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 3 години

Мога ли да попитам, къде се провеждат тзи анкети и само за Богоизбрани ли са? И как предварителнсо лъжат хората, от тук коментиращите, искам да ми каже някой, че са го анкетирали за кого ще гласува.. То всеки може да си измисля някакви анкети..