37

Ivooo33

преди 3 години

*** , ако си бяхте направили труда да се запознаете със случая преди да коментирате , то щяхте да знаете че момчето е изпратено да си направи тест за корона вирус заради леката температура 37 градуса която е имал. От там нататък е започнал адът и момчето е било убито. Иронията е че всъщност и родителите са виновни , изпращайки на доктор човек , който се чувства добре. Плигофрените това и чакат за да усвоят парички , започват да лекуват здрав човек и ето го сега резултата!

36

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че ще научим истината.Както и въобще истината за вируса и пандемията.

35

Анонимен

преди 3 години

До Оп!Охооооооо, Опчо веднага предупреди за опасността от псевдомембранозен колит, едно смъртоносно заболяване, което се развива за часове, не подлежи на лекарствен контрол и пращащо пациентите 100% в гроба!Браво на Опчо, добре е опнал дофторята прозти неопчовци ;)

34

Оп!

преди 3 години

Аутопсия след 2 мес. обаче не би доказала нищо. Червата се разлагат първи.

33

Оп!

преди 3 години

Четворна комбинация широкоспектърни антибиотици могат да ти докарат псевдомембранозен колит, поради унищожаване на нормалната чревна микробна флора, с изкл. на C. perfringens. Да не говорим за останалите гадости, които са давали на младежа.

32

Анонимен

преди 3 години

До лекари тройкаджииКолко болни от пневмония сте излекували, експерте? За един преател питам, че нещо май и той върви натам, та, ако сте наистина специалист - да Ви го пратя, а?

31

лекари тройкаджии

преди 3 години

18 дена не могат да излекуват една пневмония на младеж и накрая виновно било придружаващото заболяване (дето го е нямал)... То било причина за смъртта! Гении!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Коктейл от от четири антибиотика на и без това отслабен организъм от вируса не е добра идея дори и да не си доктор. Нали затова се казват анти биотици. Това означава че поразяват всичко биологично ,а не само бактериите .Тоест те първо не вредят на ковита щото е вирус ,а не бактерия .Обаче доказано вредят на пациента ;) А четри вида антибиотици вече лудост.И при млад организъм .

29

Т.Шак

преди 3 години

Хубавото в тази история е, че "д-р" Сибила Маринова престана да се изявява като морален стожер във Фейсбук.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Охо, ударната доза витамин С сега се трансформира в.....нормална. И все така е хомеопатична, разбира се!Други прозрения имате ли, експерте?

27

дискотека

преди 3 години

До 13 - Има разлика, да, и тя е, че е бил на повече от един бал! А това е много рисковано!

26

До 17 и 20

преди 3 години

Първо и аз съм доктор колкото сте и вие но:1) хомеопатията няма нищо общо с витамин Ц (всъщност хомеопатията е най-голямата лъжа в медицината)2) Проблема с витамин Ц не е имунната с-***, а сгъстяването на кръвта (не случайно е противополазен на хора претърпяли инфаркт и имащи запушвания на съдове). Точно това сгъстяване и вирусната инфекция създават предпоставки за тромбове и емболия съответно

25

Анонимен

преди 3 години

Прочетох какви хапчета са давали на момчето, прочетох и "причината" за смъртта му - затлъстяване. Доста по-тлъсти дъртаци го изкараха. А да не би досега само слаби млади да са го карали?Гарван гарвану око не вади.

24

Анонимен

преди 3 години

500-1000 е нормлна доза, не ударна

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Тук вече имаме истинска научна сензация - прилагането на ударни дози витамин С било......хомеопатия!Почитания за откривателя ;)

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 че някой знае ли как се лекува този вирус

21

Анонимен

преди 3 години

Нямам думи. Този човек се подиграва с паметта на сина си. То не бяха есхумации, предавания. Какво е това чудо. Плю по който му падн без никакво доказателство. Все пак съъс сигурност му е много тежко и дано никой не изпита такав болка, но дори в болката си трябва трезва преценка и да не обвинваме другите за съдбата си

20

Анонимен

преди 3 години

Няма лекарска грешка, има тотална лекарска мундарщина!

19

Пижо

преди 3 години

Тия, същите от Медицинския одит, излезнаха с умопомрачителното заключение, че няма допусната лекарска грушка за смъртта на 3-годишното дете, умряло на болничната скамейка след 3-часово чакане за прием и разтакавано 8 часа от болница на болница! Аз им ВЕРМАМ! Колкото вЕрвам и на мафиотското управление. И те са част от мафията, която е завзела страната ни!

18

До 17

преди 3 години

Абсолютно грешно мнение. Ударни дози витамин Ц могат да доведат до хипер стимулация на имунната дистема, което да доведе до твърде агресивен отговор - цитокинова буря, която да убие човека за нула време. Не се бъркайте в нещ които не разбирате