14

Затворко

преди 3 години

Това пълни глупости на посредствени лекари. Те забраниха да се правят аутопсии на починалите с корана вируса, което беше върха на глупостта, а сега търсят сензации.До сега ако не внасяха паника, а бяха правили точни анализи на смъртните случаи да са разбрали с какви придружаващи заболявания представляват опасност за конкретния човек.

13

шоп

преди 3 години

До Винетуаз съм 0 и нищо ме не лОви! :)

12

Винету

преди 3 години

Просто хората с кръвна група А+ в процентно съотношение са повече, затова и заболелите сред тях са повече!Но пък от друга страна... - де що е грип и го фащам дали пък щоту съм с кръвнагрупа А+!!!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Това отдавна можеше да отпадне във Франция още префи десетилетия говореха за изкуствена кръв.Естествено никой няяма сметка от това един човек да е вечен освен за елитите.

10

Народа е с Бойко!!!

преди 3 години

Само Бойко може да спаси държавата в тази тежка ситуация под ударите на китайския вирус и руската агресия!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Тук става въпрос за вероятност изразена в проценти за определени кръвни групи и това няма нищо общо това коя кръвна група е доминиращаАма кой да го разбере...

8

Сата НАТО

преди 3 години

Няма как да не завърши с летален изход, ако позволите на алчните докторя и на полуграмотни сестри да ви навират маркучи в трахеята и да ви разранят алвеолите. Все пак това е човешка тълан, не е пласмаса или гума, които издържат на всякакъв тормоз. Ако нямате симптоми или имате слаби, за какъв дявол ви е да си навличате неприятности?

7

popa ot razgrad

преди 3 години

нашите гениални журналисти претоплят тенджерата със старата манджа и ни я сервират отново и отново...

6

Ванката

преди 3 години

Че то е нормално хората с най-разпространената кръвна група да са мнозинство от заразените и съотв. с най-голям брой тежко болни.

5

Анонимен

преди 3 години

нормално, доминиращата кръвна група да има най многа болни, а най малко тази която е най рядка, извод: всички са еднакво засегнати

4

УМЕН

преди 3 години

Отново ни черпят с големи порции лъжи. Не вярвам и една дума на новини свързани с ковид.9

3

Анонимен

преди 3 години

Това поне пет пъти го писахте в моследните месеци

2

Анонимен

преди 3 години

е колко пъти ще се занимаваме с тия кръвни групи...

1

Анонимен

преди 3 години

Извода може да бъде само един сменете си кръвната група.