23

Анонимен

преди 3 години

След установяването на НОВОРОБОВЛАДЕЛСКИЯТ СТРОЙ,ще отпадне всякакво "хармонизиране" срещу какъвто и да е новосъздаден вирус,в случай,че това "хармонизиране" не даде нужния резултат!Все пак,може би трябва да изчезнат поколенията ПОМНЕЩИ ЖИВОТА ПРЕДИ НОВОРОБОВЛАДЕЛСТВОТО,за да се постигне ефектът.При Мойсей е било нужно само едно поколение,за да извърви пътя от робството,към свободата,но днешните технологии вършат чудеса и обратния процес може да се съкрати!!!Натам вървят нещата!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20 "България ще подобри доста антирекорди" От къде знаеш това и знаеш ли че за неверни и заблуждаващи писания се носи отговорност както и за всяване на страхове. Не си напълно анонимен закщото такова нещо няма.

21

Анонимен

преди 3 години

Мерки има,но няма хора с мозък и съзнание ,които да се съобразяват с тях. Затова се увеличава броя на заразените, а в последствие ще скочи и броя на починалите.

20

Анонимен

преди 3 години

България ще подобри доста антирекорди в следващите месеци. Статистиката за вируса вероятно отразява само % от починалите, заради него.

19

Анонимен

преди 3 години

Американската Преса Днес: Как Байдън Урежда срещу на Комунистическият Елит на Китай в Белият Дом за Пари! Уханската Чума ще продължи дългоОчаквам какви ли не лъжи от "добрият" Тръмп и неговата кохорта (спрямо Байдън), за да оправдае своята неудача!

18

до 2

преди 3 години

Американската Преса Днес: Как Байдън Урежда срещу на Комунистическият Елит на Китай в Белият Дом за Пари! Уханската Чума ще продължи дълго...

17

Анонимен

преди 3 години

Изглежда има изтрит коментар и номерацията се промени от 11 на 10 но не е окончателно.

16

Анонимен

преди 3 години

Тука едни се пишат критикани на властта и заблуждават хората, но всъщност са нейни поддръжници например уж критикуват властта но всъщност поддържат мерките повече.

15

Анонимен

преди 3 години

Абе той Брюксел може да осъжда,ама ние тук си имаме Ш'таб от лакеи,така че нас това не ни засяга!

14

Ян Бибиян

преди 3 години

Един е Ковидко и бронхопневмонията е негов пророк! Амин. Това е новото божество. И то иска жертвоприношения. Чували с трупове. Трупове които и без него са били пътници в доста от случаите. Ковидко ще разпадне еврокочинката. Давам й още две - три годинки.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 Кое си ти че да казваш кое е истина и кое не, не си несъществуващо и можеш да бъдеш открито, а не си и застраховано от вируса предполагам и той може да те намери ай сиктир и умници истина било от първо лице форумна истина на троловете.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 Къде навсякъде го видял тоз вирус кажи и ние да го видим щото ние не сме видели нито болни хора нито болни пенсионери, брицат навсякъде като невидели.

11

Анонимен

преди 3 години

Според нашите медии Брюксел само чака отечествената ОПГ МутраСик да се провикне "Дайте ми рамка" и веднага започва да хармонизира мерките срещу коронавируса.

10

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че всичко вече е изтървано.Вирусът е навсякъде.Неадекватни мерки от неадекватни хора.

9

Вуте

преди 3 години

До анонимнияПри по либералните ич не искям и да одим... Целият ессср е една либерастка к, очиня... Дано се затрие по бърже...

8

Калигула

преди 3 години

Нема да помисли за санкции. при фалшива статистика ! Нали требва присъдружно да се откраднат ( усвоят) едни големи пари отпуснати за целта...И как ще стане това без шменти- капели при статистиката ?

7

Аз Клавдии

преди 3 години

Брюксел да помисли сериозно за криминализиране при лъжа и завишени бройки в статистиката

6

Христо Христов

преди 3 години

Бюрократите могат бюрократични мерки да измислят. Лошо няма - толкова могат.

5

До Константин

преди 3 години

Там бият с пръчки неспазващите мерките.

4

Анонимен

преди 3 години

Те вече ги хармонизираха!Забраниха на българите да влизат в страните им. По либералните искат да им представим отрицателен тест.