103

реалнафантазия

преди 3 години

До 139,А Китай ще стои и гледа ли? :)Първо има огромен вътрешен пазар, разраства проектите си и в Африка.А технологиите вече ги има, защото ги открадна и може да прави сама всичко което Запада прави.Най-големия телескоп в света се строи в Китай. Изпратиха апарати на обратната страна Луната. Искат да строят изкуствено слънце.Повечето професори в американските университети са китайци.Китай може да създава всичко вече сама без чужда помощ. :)

102

Анонимен

преди 3 години

До 105Извода ти е напълно грешен.Къде мислиш, че запада ще премести производствата си когато му писне китайците да се правят на велики?В Индия!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Без нови колонии и евтини ресурси западната система не може повече да съществува. А ресурсите са в Русия. => Ами нали за това сега американците купуват руския нефт на смешни цени.Запада се сдобива с руските ресурси на безценица и без война.Какво по-хубаво от това?

100

Анонимен

преди 3 години

До сашко да го знайСашко е бита,карта,при война,Кита ще мобилизира 1. 000 000 000Значи ще останат да работят децата и старците да хранят останалия 1 000 000 000.Аха, точно така ще стане.Толкова глупав може да бъде само един небългарин русофил.Дори руски *** да пише няма да се сети за такава глупост.

99

Анонимен

преди 3 години

"Кита ще мобилизира 1. 000 000 000.население...."Да му мислят руснаците!Края на *** се вижда.Китай ще ги прегази като багер кофа с водка.

98

Китайче

преди 3 години

Сибир наш!

97

Рушофилски трол

преди 3 години

"Кита ще мобилизира 1. 000 000 000.население...."И ще го храни сУяМи......може би не си чул, но масоФката НЕ винаги печели.

96

Патладжан Абама

преди 3 години

До Геополитика"Явно скоро китайските пехотинци ще влизат в Сибир." - Съгласен съм. Преди турските аскери влизат в ро мски вилайат

95

Анонимен

преди 3 години

Neschto za afroamerikancite v USA deto vilneqt 6 meseca veche q da chuq

94

ami sega

преди 3 години

treperi kravariu malee strax malee strax

93

6/35

преди 3 години

Китай всех сильней.

92

Анонимен

преди 3 години

То няма друг начин как да се реши проблема с ковито деветнайсе и с тея маски освен с война и с гилотина може би по ще е френско някак си.

91

това нее холи вуд

преди 3 години

при война аскера на Сашето ще хвърлят оръжието,на 200 процента

90

сашко да го знай

преди 3 години

Сашко е бита,карта,при война,Кита ще мобилизира 1. 000 000 000.население доброволци,при положение че са ,милиард и около 400,милиона,така че Сашко е бит,койнт

89

Анонимен

преди 3 години

Китай няма спечелена война срещу друга държава, не казвам че са глупави или тем подобни, просто не им е в гена :) Едно е да гледаш как хвърчат по филмите, друго си е реалността :)) Разбира се имат си батките, но тук говорим за армия не за мафия :))

88

САЩ

преди 3 години

Единствения проблем при война с Китай е.. къде ще ги копаме тия?? Трябва да ги горим труповете но и това е скъпо. Трябва цялата пустиня Сахара да ползваме да закопаваме жертвите

87

Анонимен

преди 3 години

До 113Тебе кво те топли това?Ортак ли си с китайците?Ще ти дадат ли нещо ако победят американците?

86

Анонимен

преди 3 години

До 105Индия е 3 милиона квадратни километра. Китай е 8. Иначе средното IQ на жълтата раса е доказано, че е най-високо.

85

Анонимен

преди 3 години

При комунизма, социализма , както е в Китай / с 1 200 000 роби офицялна статистика/. Задължително трябва да се говори за война. Ако се говори за Демокрация ще се мине на гражданска война. Така, че Си Цинпин си знае и за демокрацията си трае.

84

Ляв+

преди 3 години

Комунистите освен за войни и оръжие за друго не мислят.Вижте Ким.Вижте Путин.--------------- Вярно е, че мислят за защитни войни, Това е така, защото Империалистите-Атлантици непрекъснато започват и водят войни