49

до до до 38

преди 3 години

Можеш да бъдеш абсолютно сигурен/а, че ако нещата в Швеция бяха толкова много зле както се опитваш да го изкараш, всички европейски държави, чрез медиите, най-вече големите, нямаше да пропуснат да ни го натякват, че видите ли, ако не спазваме мерките ще измрем като шведите.

48

Анонимен

преди 3 години

Извънредно положени, ХЕЙ ТОЛУПИ! Ами това е - живеем в един ЛУД свят, в който Глупостта и Психопатията е на ВЛАСТ.

47

до проучване

преди 3 години

Колега, абсолютно в десетката! Разсмях се хубавичко. Само една забележка - т.3 трябва да бъде вирусът няма работно времет.е.не работи от 08,00-21,00ч. Тогава всички човечета са на работа, но "вирус НЯМА" точно в тези часове:))))

46

славянин

преди 3 години

Ами призовавам парижани и останалите на които им е поставен вечерен час масово да започнат да излизат всяка вечер точно в 21 часа, да видим как тамошната власт и нейните *** с униформи ще санкционират милиони хора! Повече няма никакво място за отстъпление, само напред!

45

Анонимен

преди 3 години

ИЗЗВОД; ОКАЗВА СЕ , ЧЕ НА ЗАПАД СА ПО- ГОЛЕМИ ОФЦЕ ОТ НАС! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НО И ЗА НАША ГОРДОСТ! ОСТАВА ДА МАХНЕМ ТЪПАНАРИТЕ ОТГОРЕ И ДА ПОЕМЕМ НЕЩАТА В СВИ РЪЦЕ!Р

44

проучване

преди 3 години

Учените от НОЩ доказаха след задълбочени проучвания че:1. Вирусът е много опасен2. Той живее до 50 дена на гладки повърхности3. Има работно време от 08.00 ч. до 21.00 ч. през зимата4. През лятото заразява морската вода на дълбочина до 100 м.5. Не може да проникне през защитна маска6. Изключително е опасен на височина до 150 см. и на дължина до 1.50 м.7. Най голямо разпространение има от Благоевград до Разлог8. Засега не може да проникне в Банско за ски сезона

43

Анонимен

преди 3 години

Германия не е луда да си затрие икономиката обаче като франсетата и италианците си затрият своите заради локдауни после точно Германия трябва да им плаща помощи. Затова ЕС отива по нанадолнището, на северняците рано или късно ще им писне.

42

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам че хората там търпят това положение.

41

Анонимен

преди 3 години

Германия не може да си позволи спирането на икономиката, тоест на износа към банановите републики като нашата, ще се самоубият ако го направят :) На мен не ми пречи дали франсетата и немците ще имат затруднения, те сами се вкарват във филма, ние сме си на едно ниво от десетилетия, нас няма да ни засегне :)

40

111

преди 3 години

Сцени, циркове, постановки, фалшиви новини. Така се управлява света от доста време.

39

ще се чуе

преди 3 години

Една доживотна присъда сенадявам ще я излекува тая от снимката!Д-р Райнер Фюелмич е член на германската и калифорнийската адвокатска колегия с 26-годишен опит. От 10 юли 2020 г. той е един от 4-те членове на разследващата комисия за k0r0navirus. Събраните от комисията доказателства дават право да се твърди, че пандемията на коронавирус всъщност е престъпление срещу човечеството и че тя има конкретни организатори, които заслужават наказателно наказание в съответствие с параграф 7 от Международния наказателен кодекс.

38

Не!

преди 3 години

Целата е човечеството да фалира и да потъне в дългове! Това е, новото робство! Вирус има, но пандемия НЕ! Болниците са празни, както в ЕС, така и в САЩ! Никакъв локдаун! Маски долу!

37

Анонимен

преди 3 години

Между другото Франция е една от най-големите защитнички на тоталитарен локдаун обаче имат повече заразени и повече мъртви от съседна Германия където се въведоха малко по-разумни мерки и нямаше такива левашки истерии.

36

Анонимен

преди 3 години

Те и тука са такива, ходят насам-натам като метиляви овце и ако ги питаш къде отиват и те не могат да ти кажат.Разни coпoлaнковци, ромеи и какви ли не си ходят като на сватба нявсякъде и сеят зapaзи. Затова трябва да има жандармерия с картечници около гетата и тежковъоръжени патрулиращи полицаи из града и при неподчинение да се стреля на месо.Иначе няма оправия тази cгaн и измrт...

35

Анонимен

преди 3 години

Французите отново се доказаха като невероятно т-пи парчета. Вечерния час е нонсенс защото вечер има малко хора и шанса да се заразят е малък. Управлявщите им официално биха нацистите по тоталитаризъм.

34

Анонимен

преди 3 години

пълен цирк

33

Анонимен

преди 3 години

До до 38Какво за Швеция, имат близо 6000 смъртни случая? Какво има да се говори за Швеция? Как по-точно смятате, че техния модел работи?Да, пълното затваряне е ефикасно, но неприложимо. И да, с тази скорост на отслабване на щама, след половин година може би вирусът няма да е изчезнал, но със сигурност ще е по-слаб. След година ще е изчезнал.

32

до 38

преди 3 години

Нали ограничиха социалните контакти до минимум цели 3 месеца. Какъв беше ефекта? Само временен.Въпроса е, с това ограничаване ще изчезне ли вируса? Следващите 3,4,5 месеца няма да работят дискотеките,баровете и т.н.На 6-ят месец като ги отворят вируса ще се е изчезнал ли?Защо никой нищо не иска да говори за Швеция в днешно време?Те не се затвориха,разболяваха се,тогава ги сочеха с пръст.Днес не се чува че в Швеция населението е намаляло или е изчезнало.Модела който Европа налага не е ефективен..

31

Чиновник

преди 3 години

Съвсем скоро и в България ще има извънредно положение, защото простолюдието отново оплескахте нещата. Утре сигурно ще има над 1000 заразени. Вие да не мислите, че така ще я карате до безкрай? Като не спазвате мерките ще ядете дебелия и това е.

30

Анонимен

преди 3 години

До амиЛогиката на затваряне вечер е хората да ограничат социалните си контакти до задължителните. Именно вечерния час ще затвори дискотеките, което не знам, според мен е нещо супер естествено при тези обстоятелства. Не е адекватно да не можеш да си намериш място в заведение, при условията на пандемия.Все пак, видя се че ситуацията се усложни най-много, когато учениците тръгнаха на училище. Според мен, това е инкубатор, който трябва да се спре моментално и с най-висок приоритет.