10

Тикволандия

преди 3 години

До Диана: Ако говори на диалект? Нещо бъркаш понятията. Провери в тълковния речник какво значи диалект, за да ти се изясни разликата между диалект и съдържание.А по темата на статията: Всяко гласуване в Народното събрание показва кой крепи ГЕРБ. Включително и последното - за оставката на Караянчева. Та нека този депутатин от НФСБ да не се опитва да ни баламосва.

9

Ха-ха-ха...

преди 3 години

НФСБ - короновани измамници!

8

Диана

преди 3 години

Не може да искат оставка на Караянчева защото се била изказала на диалект и по свой маниер! Не може да се иска оставка на някой в парламента по причини, несвързани с дейността му!-не може да уволниш един зъболекар защото говори на диалект.Един политик може да прави каквото реши и както реши стига то да е политически обосновано.Това да не е литературен кръжок, че да се вглеждате в подобни проблеми, та чак и да искате оставка.Що не си седят при книжките с картинки-там всичко е обяснено като за тях

7

Анонимен

преди 3 години

Човека обясни, че няма нищо страшно, че в България има корупция, щото корупция имало навсякъде. Така че да си траем и да търпим и да ги оставим да си въртят схемите.

6

Истукан

преди 3 години

До Ямболски цървулСамо да не е Слави от новите, защото и той струва колкото БСП и ГЕРБ.

5

Ха-ха

преди 3 години

В известен смисъл има нещо вярно.Защото БСП не смята да променя радикално политическия живот.В тоя контекст,фатален удар срещу ГЕРБи ДПС е нещо недопустимо за БСП.Затова и не са много активни на протеста-очакванията на хората после ще ги ударят лошо.Трябва да се търсят нови лица и нови партии,а старите да се омаломощят.Политическият "елит" трябва да бъде стресиран непрекъснато,иначе работи само за себе си!

4

Ямболски цървул

преди 3 години

Идва най-голямата подкрепа за ГЕРБ,БСП ,СДС,РБ,ОП,ДПС,Слави Трифонов ,Воля ...от ГЗА ми,когато има разстройство.

3

Истукан

преди 3 години

Това са свещени глупости, нито от БСП става нещо, нито от ГЕРБ. Абсолютни сметища, вунящи и бунящи. От изпражнение пак изпражнение. Където и да се изакат, все на *** ще миришат. 30 години БСП лъга избирателите си и продължава да го прави. ГЕРБ не правят изключение и са същите шайки като БСП. Борисов трябва да отговаря пред съда за златните мини, които подари на чужди компании. Това е престапление, което направи той и е противоконституционно. Четете конституцията може ли мини да се...

2

Котьо

преди 3 години

Ами като я знам Нинова ,няма да ме учуди ако Бокьо и плаща да орезилява БСПарите.

1

Кворум

преди 3 години

по време на коронакриза?