150

До 141,

преди 3 години

Митя,не е необходимо някой да оформя мислите на хората. От зелена тиква акъл не искаме.

149

Да разбирам ли

преди 3 години

че в петък ще е поредната излагация?

148

Диана

преди 3 години

До Анонимен 182Сигурна съм, че това трио имат някакъв свой интерес - най-малкото реваншистки се опитват да копират протестите през 90-те години, но с БСПарска простотия...Жалки отр.епки - въобразяват си, че никой не ги схваща...Нищо ново под слънцето - БСП винаги са били тъ.па.нари, какво друго може да се очаква от такива хора? Ще си поприпкат, ще си поскачкат и ще си легнат в креватчето....Когато един човек не знае своето място, Бог се грижи за това...Нужен е адекватен подход към проблема БСП

147

Диана

преди 3 години

До Анонимен 179Какво можеш да очакваш от едни БСПари - та те блъснаха целия народ да се дави за неговото бъдеще и това на децата му, ти сега се стягаш за някакви си л.айна или палежи...Ние станахме изчезващ вид в природата - скоро ще нахлуят силите за опазване на изчезващи животински видове да ни спасяват, значи, заради тези не.год.ници, а ти си седнал да се тюхкаш за некакви си ...Тези хора са безсилни в политиката! Те не са политици, но преписват грешно и...само двойки на контролното

146

Диана

преди 3 години

До Друг студентВсички! Всички на протеста ти казват хората - може дас доведете и кучета, котки, мишки...Спомняте ли си какви протести са спретвали мишките в средновековието? - полдлудявали са цели градове и държави, а сега, горките, всички са ги забравили...Срамота! Какви са тези организатори да не могат да организират и мишките, да не говорим за жабите...Направо, това не са никакви интересни протести - плачещи клоуни! Не е интересно!...Бла! Никой да не ходи там, защото освен коронавирус, нищо

145

Анонимен

преди 3 години

За тия вече или хубаво или нищо- като за умрял:)))))))))Грехота е да им се подиграваш

144

Анонимен

преди 3 години

да целиш някой с лайнна и да се опитваш да го подпалиш, ама после да му кажеш - "аз за твоето бъдеще го правя това, и за децата ти".....айде моля ви се, смешшници!

143

Анонимен

преди 3 години

Другари, зимата идва... напролет пак.

142

Анонимен

преди 3 години

Без Червената армия няма да стане другари.Ще дохате ***!

141

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТА ДА ЗАПАЛИ ПОЗИТАНО

140

СТРНДЖАТА

преди 3 години

Призоваваме Бойко и Гешев да се присъединят към протеста!

139

Future

преди 3 години

Никой и нищо не може да спаси отрепките на крепостния комунизъм у нас, защото много скоро след краха на феодалните диктаторски режими на Китай, Русия и Иран, NASA ще оповести Новия световен ред, когато червените крадци ще трябва да се укриват, ако искат да се спасят от ударите на закона.

138

Друг студент

преди 3 години

На мен не са платили,че и аз да разпъна транспирант ?! А на тия де ги разпъват просто не им се учи.... скучно им е зад университетските банки,както на колегите им по банки в ... НС ха-ха-ха ! Имам въпрос,на един приятел де - може ли и пъдарите да се присъединят към протеста ?!

137

Борисoff

преди 3 години

Аааа, студентите като искат оставка не ви харесва!:):):)

136

Борисoff

преди 3 години

Студенти от различни университети протестират с искане за оставка на правителството и главния прокурор.Голям транспарант "Оставка" е издигнат на фасадата на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Студентите са от различни университети - УНСС, УАСГ, СУ, Техническия университет, НСА.

135

Ангелов ГР

преди 3 години

206, не виждам и не зная дали "троловете" се пенят, но цяла България ви се присмива за нелепите ви акции и въстания. Пародията ще бъде пълна, ако курдисате едно Черешово топче. А може би се надявате утре ВВС да участва в атаката ви с всичките си МИГове и ще направите РР, КН и другите ви смешни режисьорчета много щастливи.

134

питам се

преди 3 години

А бе вие ревахте ,че полицаите са ви били ,палихте сено в краката им ,замеряхте ги с яйца и домати наричахте ги еничари ,сега ги призовавате да се присъединят към вас .....може ,но няма да стане защото са по умни от вас сто пъти .

133

Gabi

преди 3 години

СВЪРШИХА НА МАМА БОЖКА ПАРИТЕ ПОСЛЕДНИ НАПЬНИ АМА В ПЕТЬК ЩЕ ВАЛИ БАБАЖАН ЗА НАГОРНИ КАРАБАХ ДА ЗАМИНАВА АДВОКАТА ЗА СЬРБИЯ А МИНЕТОВ ЗА ПРАВЕЦ

132

Дядо Соци

преди 3 години

Протестиращите да кажат от къде да дойдат повишението на заплатите на полицаите.Я виж ти , за полицаите се загрижили...Да ги привлечем на наша страна , а ?Ех вие, нехранимайковци !

131

Анонимен

преди 3 години

Гробарските *** яко се пенят - явно бьлгария е на прав пьт